Avatar

Publisert

AV KARL-GUNNAR NYBORG

Aalesund – Ull/Kisa 1-0: Ull/Kisa hadde muligheten til å ta skalpen til ett av ligaens beste lag. Slik gikk det ikke.

Det dessverre mys som ikke stemte forUll/Kisa-mannskapet søndag kveld. Aalesund skapte mange sjanser i den første omgangen, dog uten å imponere nevneverdig. Men en som imponerte i første omgang var dagens beste Kisa-spiller Stefan Hagerup. Keeperen holdt Kisa inne i kampen helt til Thrandarson nikket inn ledelse til de oransje og blå.

Kisa hadde en stor sjanse i første omgang ved Ole Andreas Nesset, men – alene med keeper – satte han ballen utenfor.

De gule og grønne fra Jessheim startet andre omgang mye bedre, og var mer med i kampen enn i første omgang. Aalesund skapte mye mindre i denne omgangen, så Kisa hadde  alle tiders mulighet til å få med minimum ett poeng hjem.  Men også i denne omgangen brant Nesset en gigantisk mulighet etter at Martin Trøen har skutt i stolpen. Nesset burde scoret to i kveld.
Når vi resten av omgangen lider av ekstrem skuddvegring, uten å skape spesielt mye, så ender det dessverre med knepent tap.

Foto hovedbilde: Bjørn Hytjanstorp

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupVarter opp med en 2-3 strålende redninger som holder oss inne i kampen i første omgang. Er veldig offensiv og tidlig ute og avverger ved flere anledninger. Hadde fortjent at lagkameratene klarte å utligne i dag, etter den strålende førsteomgangen! Vår klart beste i kveld.7 Kisas beste
Sverre Martin TorpSpiller en svak første omgang på den noe uvante høyreback-posisjonen, men er mye bedre i andre omgang da han blir flyttet opp som indreløper.
5
Espen Bjørnsen Garnås Som resten av laget en litt rotete kamp, særlig i første omgang da Aalesund presser oss mye.5
Morten SundliUheldig i et par situasjoner som blir farlige. Er i likhet med resten av forsvarsrekka heldig i første omgang da det
kun blir ett baklengs.
5
Nicolas WalstadTilbake fra skade og jobber som alltid steinhard både opp og ned fra sin back
5
Sverre Hjelle ØklandLite involvert i den omgangen han får spille. Har ennå ikke sett det vi vet han kan i Kisa-trøya.4
Christian AasSlår som vanlig få feilpasninger, og jobber godt defensivt. Burde avsluttet på mål da fikk ballen i fin posisjon ved 16-meteren i andre omgang6
Eric Kitolano Blir mye nesten på Eric i i dag. Er som vanlig offensiv og prøver å være skapende, men får ikke til så mye i kveld.5
Ole Andreas NessetBrenner to ekstremt store muligheter, kan umulig sove godt etter denne matchen. Dette er muligheter vi er vant med at han scorer på. så dette er nok en spiss uten selvtillit.5
Martin TrøenDen beste av trioen i front i dag. Jobber knallhardt mot gode forsvarere. Har en god avslutning i stolpen hvor Nesset dessverre bommet på returen.6
Magnus Retsius Grødem God teknikk og en morsom spiller, Grødem. Men det blir veldig ofte en berøring eller finte for mye. Kan ikke la være å tenke på hvor mye mer han kan skape om han blir mer direkte i spillestilen.
.
5
Lars RangerKommer inn for Økland og tar over høyrebacken for Torp. Løser den defensive delen bedre enn Torp, men er ikke mye med fremover.
5
Ciise Abshir Får rundt 20 minutter på banen for Martin Trøen, hvor jobben hans er å jobbe steinhardt på hver eneste ball og plage Aalesunds bakre rekke. Jobber bra, men er nesten ikke nær ballen på de 2o minuttene4
Martin SøreideFor lite spilletid til karakter.

Damene vant

Damelaget var også i aksjon søndag, og det ble seier. Her er trener Jan Åge Leonsen sine betraktninger rundt kampen:

Det ble en tam 1.omgang hvor vi ser slitne og tunge ut i store deler av omgangen. Drøbak/Frogn tar ledelsen etter at en spiller dribler seg forbi et passivt kisa-forsvar. Kort tid etter får vi en corner hvor Karoline Pedersen lykkes med å utligne etter litt klabb og babb inne i feltet. I 2. omgang ser det heller ikke ut til at vi er helt på nett, men vi får en ny dødball etter 55 minutter. Ingrid Andersen legger et perfekt legg på hodet til Eline Øverli som setter 1-2. 12 minutter senere er det igjen passivt forsvarspill.

Igjen blir det dratt av flere kisaspillere før en Drøbak-spiller blir spilt alene med keeper. og 2-2. Men i dag skulle vi være effektive på dødball. etter 77 minutter får vi på ny en corner hvor Rebecca Danielsen finner Dagmar Oustad som setter 2-3. Etter 85 minutter kommer vårt første spillemål.

Selma Belhadi tar med seg ballen og dribler seg helt ned til dødlinja før hun spiller ballen ut 45 grader til Dagmar Oustad som setter sitt andre mål og spikeren i kista.

Denne kampen her sto det virkelig skrevet “bananskall” på. Vi har spilt godt og hatt gode resultater de siste kampene, samtidig som Drøbak/Frogn  måtte ta poeng for å henge med.

Vi visste at vi ikke kom til å få noe gratis der nede, samtidig som vi er inne i et veldig krevende kampprogram.
Vi er fornøyde med å ta 3 poeng i denne meget viktige kampen.

Det gir oss en luke ned til nedrykkstreken samtidig som vi viser at vi kan avgjøre kamper også på en dårlig dag. Nå er det fult fokus inn mot ny kamp som kommer allerede onsdag borte mot KIL.

35 min 1-0
43 min 1-1 Karoline Pedersen
55 min 1-2 Eline Øverli (Ingrid Andersen)
67 min 2-2
77 min 2-3 Dagmar Oustad (Rebekka Danielsen)
85 min 2-4 Dagmar Oustad (Selma Belhadi)

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.