So Are We med plateslipp torsdag

Guro Vikingstad og Stian Haslie er så å si klare for plateslipp på Mono i Oslo torsdag denne uken. Her byr de på en akustisk versjon av sangen “Hey Marie”.

So Are We er duoen som har vokst seg stilsikker og stødig nesten litt i det stille. Det begynner å bli noen år siden duoen opptrådte på hjemmebane på Jessheim for første gang, lukket klubbkonsert på Jessheim. Siden har vi sett dem på hovedscenen på Jessheimdagene og på klubbscenen i Kulturbanken Kreti & Pleti.

Nå er det altså klart for slippkonsert på Mono i Oslo torsdag 5. april, og i kjølvannet av ep-slippet venter 14 spillejobber rundt om i landet. So Are We har valgt å bygge musikalsk vennekrets ved å bygge stein på stein i form av klubbjobber rundt om i landet i perioden april til juni. Jessheim er bevisst ikke booket på denne runden, men det er nærliggende å tro at det blir et ep-slipp i hjembyen også.

Vi kan nevne stoppesteder som Stavanger, Haugesund, Porsgrunn, Sandefjord, Halden, Hønefoss, Fredrikstad, Drammen, Kristiansand og Trondheim.

So Are We befinner seg i et musikalsk landskap der pop, folk og country veves sammen til ett uttrykk. Inspirasjonskilder er blant andre Ryan Adams, Norah Jones og Melody Gardot. Melodiene til den ep-ferske duoen spenner fra melankoli til lekenhet, og det er hele veien formidlingen som er i førersetet når So Are We står på scenen.

Den som er nysgjerrig kan ta turen til hovedstaden og sjekke ut ett av Romerikes mest spennende musikalske prosjekter torsdag 5. april.