Spillerbørs

Ull/Kisa – Strømmen 2-1: Årets første trepoenger kommer i lokaloppgjøret mot Strømmen.
Ett lag er ikke bedre enn sitt svakeste ledd, noe Strømmens målvakt viste til de grader i kveld. Ole Andreas Nesset kommer inn for Herman Henriksen og snur kampen på 14 minutter med sine to scoringer. Å vinne mot Strømmen er så mye mer enn tre poeng, noe også de fleste av de 880 på tribunen viser når guttene går i garderoben til trampeklapp etter kampslutt.

SPILLEROMTALEKARAKTER
SUM KARAKTERER
Stefan HagerupTrygg i kveldens kamp. Matchvinner i sluttminuttene med viktig inngripen. Ett ekstra poeng på børsen for feiringen etter kampen. 6
Mats Andre Kaland Sliter litt i 1 omgang og taper duellen som fører til Strømmens scoring. Spiller seg opp utover kampen. 5
Emmanuel TroudartSpiller en god kamp. Flere sugende taklinger og får velfortjent applaus i disse situasjonene.
6
Morten SundliBlir bedre og bedre for hver kamp han spiller. Som makker Troudart legger han ingenting i mellom og musklene hans kommer til å bli ett viktig våpen i kampen om poeng fremover.
6
Nicolas WalstadÅpner kampen veldig bra og frir til supporterne med en tunnel etter 20 min. Etterhvert en kamp på det jevne.
5
Kristoffer Normann HansenViser hvorfor han har spilt seg inn på laget med gode driblinger og god oversikt på banen. Han har nok også ett høyere toppnivå inne og vil nok spille seg opp utover våren.
6
Sverre Martin TorpBlir usynlig i deler av kampen men viser også at han blir tryggere og tryggere i sin rolle på banen.5
Ole Kristian LangåsDagens kaptein går foran med hard jobben i alle spilles faser. En skadefri oppkjøring har gjort nesbuen godt.
7
Hermann HenriksenUnggutten får en voksen oppgave i kveld rundt Strømmens midtstoppere. Som flere andre utpå der viser Herman at han blir å regne med i fremtiden.4
Nicolay Tvedten SolbergNico begynner virkelig å finne formen og spiller i dag en god kamp. Fine kombinasjoner på høyre siden med Eric Kitolano.7 BB
Ole Andreas NessetScorer begge målene og er med sin fart en stor trussel fremover.
Er blitt en kjæledegge på Jessheim stadion med sitt lojale vesen og bruker sjansene sine når han får dem.
7
Eric Kitolano Viser at han kommer til å glede publikum på Jessheim Stadion fremover. Viser i perioder at savnet fra Niklas Sandberg ikke nødvendigvis blir så stort.
6
Karsten RognerudGjør ingen feil når han kommer inn men for liten tid til å vurderes på børsen.