Politisk komite vil spille på lag med Dæhlie

Formannskapet skal likevel ikke behandle saken om utvikling av Storgata 1 og 3 tirsdag. Det politiske miljøet ønsker å nedsette en komite som skal jobbe tett med Bjørn Dæhlie.

– Jeg tror dette er det riktige å gjøre i denne saken – altså trekke den fra sakskartet og finne en måte der vi politikere og Bjørn Dæhlie kan komme i tett dialog om utviklingen av eiendommen, sier Tom Staahle til Jessheimpuls mandag kveld. EUB skrev tidligere i kveld om at saken høyst sannsynlig blir trukket fra sakskartet når formannskapet samles tirsdag.

Saken om utvikling av denne eiendommen har engasjert folk de siste dagene, og det politiske miljøet ønsker å være sikre på at utviklingen av denne eiendommen blir til det beste for sentrum – nå og i framtiden.

Saken må formelt trekkes fra sakskartet tirsdag, og det ligger mandag kveld an til flertall for dette.

 

JS natt juni artikkel