Ny restaurant åpner dørene

Daglig leder Ross Davitt var et stort og lett slitent smil en knapt døgn før Sumo åpner sin storsatsing av en restaurant på Jessheim.

– Det har gått i ett en stund nå, sier Ross Davitt.

– Men nå ser vi fram til å åpne dørene og presentere oss for kundene der ute, sier han.

Satser hardt

Det er ikke få millioner kroner som er brukt på interiør for å skape det lekne og folkelige konseptet som Sumo ifølge deleier Finn-Axel Rasmussen står for.

– Vi satser og investerer på Jessheim fordi vi har tro på byen og området rundt, sier Rasmussen til Jessheimpuls.

Blodomløpet mai artikkel
Friidrett mai artikkel

– Gardermoen og tilflytningen er to faktorer som var vesentlige for oss. Jeg kjenner Jessheim godt etter å ha vært med på å etablere Peppes og Starbucks her tidligere.

– Hva gjør at dere vil lykkes her?

– Vi tilbyr noe annet enn det vi finner på Jessheim i dag. I tillegg til sushi tilbyr vi også såkalt “Asian fusion” fra varmtkjøkken. Valgmulighetene er store, sier Finn-Axel Rasmussen, som også er helt klar på at atmosfæren og den gode opplevelsen  i lune omgivelser skal bidra til den gode opplevelsen når folk spiser ute.

– Det skal være hyggelig å spise ute. Derfor er interiøret viktig, sier Rasmussen.

– For alle

– Hvem er den typiske Sumo-kunden på de andre Sumo-restaurantene deres?

– Umulig å svare annet enn at Sumo er for absolutt alle; første daten, bursdager, samling med jobben eller familien. Du finner alle mulige konstellasjoner hos oss.

– En annen del av konseptet vårt er jo catering.

– Hvem blir argeste konkurrent på Jessheim?

– Vi tenker ikke på den måten. Vi blir et tilskudd til det øvrige restauranttilbudet her. Jeg er av den klare oppfatning at jo flere gode aktører vi finner i Jessheim sentrum, jo flere velger å bruke Jessheim sentrum.