Påfyll til inspirerende foreldre

Lasse Aleksander Nilsen inviterer for første gang til foredragskveld i regi av butikken han representerer. Tre bloggere skal inspirere til lek

Tre bloggere kommer til Jessheim for å snakke om lek, livsstil og familieliv – eller for å gi foreldre inspirasjon til hvordan man kan få kvalitetstid sammen med barna sine, sier Lasse Aleksander Nilsen hos Lekia Kanutten. Bloggerne Lars Zachariassen, Marianne Beate Gjerstad Hørven og Cathrine Strand kommer.

– Foredraget er gratis, men vi vil gjerne at folk kontakter oss i butikken eller på Facebo0k og sier at de kommer hvis de har tenkt til å ta turen, sier Nilsen.

– Selve foredragene holdes på senterkontoret helt i toppen av storsenteret fra 19.00. Vi har kun 100 plasser å tilby, sier Nilsen.

– Nye måten å drive butikk på?

Blodomløpet mai artikkel
Friidrett mai artikkel

– Jeg har veldig tro på at vi må tilby mer enn det vi selger i butikken. Vi forsøker å tilby relevant informasjon og tips til folk.

Torsdag er også kvelden er foreldre og foresatte med elever i grunnskolen i Ullensaker inviteres til rådhuset for et foredrag om nettbruk og nettvett blant barn og unge. Foredraget begynner 18.00 i Kong Rakne. Ullensaker kommune har gått for å kjøpe inn nettbrett til elever i grunnskolen, og det er litt i lyset av dette at temaet er nettvett og nettbrett.