Fet åpning av Fats D

Yezzfest artikkel

Pianobaren Fats D åpnet med kø utenfor og snorklipp av ordføreren fredag kveld.

Denne gjengen er klare til å servere gjestene. Merethe Severinsen, Michelle Martinsen, Bente Bråthen, Magdalena Stenberg, Tom Bergersen, Sindre Karevoll og kompani gleder seg. 

Det var mye som gjensto da Ilse Schoemans ga Jessheimpuls en rundtur inne på Jessheims siste tilskudd på utelivsfronten tirsdag denne uken, men da klokken slo 19.00 fredag kveld var både lokale og stab striglet til fest og moro.

25 år

– 25 års aldersgrense og konseptet pianobar er ikke noe Jessheim har hatt på mange år, og Ilse Shcoemans og Dag Henning Veegouwern har tro på at dette er et konsept ullsokningene vil ønske velkommen. Det var i hvert tilfelle da dørene åpnet 19.00 fredag. Lang kø og feststemte mennesker stilte med både blomster og latter da ordfører Tom Staahle foretok den offisielle åpningen med sin gullsaks.

– Jeg applauderer alle som våger å satse og gratulerer med dagen, sa ordføreren, før han beordret de frammøtte inn i lokalene for å bidra til at omsetningen står i taket allerede fra første kveld.

– Vi har åpent fra torsdag til og med søndag, og det er pianobar som er konseptet, sier Ilse Schoemans, som sier det er barpersonell som tar bestillinger ute i lokalet.

Rom for prat

– Men det er viktig å si at vi har rom der det går an å sitte og prate for dem som ønsker det. Lydanlegget er satt opp ute ved pianoet, sier Ilse.

Jam, blues og jazz er også på programmet i tiden som kommer, og Ilse og Dag Henning gleder seg også til sommeren kommer slik at uteserveringen kommer til sin rett.

Men først er det feiring av at Fats D er åpnet ut i de små timer fredag og lørdag denne helgen.

Køen strakk seg langt ut på fortauet da pianobaren åpnet fredag kveld.