Ull/Kisa inviterer til samvær før kampen

Ull/Kisa er en av tre klubber i Obos-ligaen som inviterer til fest i forkant av hjemmekampen. Første fest er kommende søndag fra 13.00.

“Fanzone”, som konseptet kalles,  er et samlingspunkt og en møteplass for familier, barn, unge, samarbeidspartnere og supportere på Ull/Kisas hjemmekamper i OBOS-ligaen. Fotballkampen er fortsatt det viktigst vi kan tilby på en kampdag, men vi ønsker gjennom dette tilbudet å forsterke og å utvide totalopplevelsen for publikum, sier Børre Lien Hansen i Ull/Kisa.

Nærmere folket

– Hva skjer?

– OBOS 3 mot 3-turnering for inviterte lag, det deles ut fotballkort av spillerne i Ull/Kisa, det blir quiz og andre boder med aktiviteter for alle, Kiwi deler ut frukt og griller pølser samt at spillerne titter innom på vei til garderoben for å gi siste nytt, sier Lien Hansen.

Innføringen av “Fanzone” er for å øke publikumsinteressen rundt fotball. Alle klubbene i Eliteserien har denne ordningen, og Ull/Kisa er som nevnt en av tre klubber på nest øverste nivå.

Blodomløpet mai artikkel
Friidrett mai artikkel

Russen er med

Russen vil også bidra til festen, og alle med russedress inviteres gratis inn på søndagens TV-sendte hjemmekamp.

Julie Anine Kvervavik og Caroline Larsen er klare for å skape god stemning sammen med resten av russen på søndag. Da kommer Viking – som jakter direkte opprykk tilbake i Eliteserien – på besøk til Jessheim stadion.

– Russ er mer enn fyll og fanteri. Vi ønsker å vise at russen er en positiv bidragsyter i lokalsamfunnet, sier Kvervavik, visepresident for russen ved Jessheim videregående skole.

Russen kommer også til å bidra på kampdagen. Det er mange frivillige poster som skal besettes, og russen vil bistå med oppgaver rundt kampen.

Til helgens hjemmekamp arrangeres det såkalt “Fanzone”, som er Ull/Kisa Fotballs nye tiltak rundt hjemmekampene. Ull/Kisa er eneste klubb i Obos-ligaen som har denne type arrangementer for å skape feststemning før hjemmekampene, så det er bare å møte opp i god tid før kampstart. Kampen mot Viking vises på Tv, og kampstart er 15.00.

Møt opp på kamp. Det kommer vi i russen til å gjøre sier Larsen og Kvervavik.