Fra Perlesmia til senterlederjobb

Yezzfest artikkel

Line Gustavsen blir ny senterleder på Jessheim storsenter. Hennes første store oppgave blir Jessheim Byfestival.

Som ung gründer åpnet og drev Line Gustavsen Perlesmia i stabburet i Storgata på Jessheim. Nå overtar hun jobben til Christin Brandt og blir senterleder på Jessheim storsenter.

Christin Brandt takker 1. juni for seg som senterleder. Hun har takket ja til jobb sentralt i Thon-systemet. Der skal hun jobbe med utleie.

Senter i vekst

– Hva slags senter etterlater du deg?

– Et senter i vekst, og et senter med kunder som har vært lojale gjennom flere lange og tunge utbyggingsprosesser, sier Brandt. Hun har vært senterleder i nesten fire år. Nå går ferden videre.

– Spennende og skummelt på en og samme gang, sier Brandt, som sier det blir vemodig å forlate kollegene i administrasjonen og ansatte ute i butikkene.

Markedssjef Line Gustavsen er også spent på det som kommer, selv om hun har vært en del av senterets administrasjon i ni år.

– Jeg kjenner senteret og butikkene godt, og jeg kjenner til det indre liv i administrasjonen og huset for øvrig. Så jeg vet hva jeg går til.

Jeg vet hva jeg går til

Line Gustavsen

Opplevelser og handel

– Hva går du til, da?

– En viktig del av det vi holder på med er å koble opplevelser og handel. Det kommer vi til å jobbe enda mer med i framtiden.

– Det snakkes mye om at opplevelser og service er nødvendig for å demme opp for netthandel i framtiden?

– Jeg føler jo at vi har dette i ryggmargen her, selv om dette er noe vi jobber med og utvikler hele tiden. Vi føler at vi gjennom mange år er en del av opplevelsene folk på Jessheim benytter seg av; julegatetenningen, Jessheimdagene og nyvinningen Jessheim Byfestival i juni, sier Gustavsen, som i sin tid startet butikk i det lille stabburet som i dag er Jessheim landhandleri.

– Da åpnet jeg perlesmie i stabburet. Det var på den tiden perling av smykker var veldig populært. På et tidspunkt måtte jeg enten utvide eller finne på noe annet. Da fikk jeg jobb på storsenteret. Tenk at det allerede er ni år siden, sier Gustavsen – klar for nye oppgaver.