Tommel opp for festen i sentrum

Helge Herva gir 17. mai tommel opp i år også. Bildeserien er oppdatert med motiver gjennom dagen. 

Lensmann Karl Vidar Solberg leder an Denne måtte jobbe med fanen i vinden. Noen minutter før barnetoget setter i marsj. Elise Gulbrandsen (4) var litt betuttet fordi hun måtte vente til barnehagetoget skulle gå. Ullensaker skolekorps runder 32.000 skritt i løpet av nasjonaldagen. De bruker skritteller. Kulturkontorets Kathrine Øynebråten med lave skuldre
før barnetoget setter i marsj.
Det syder av liv i Jessheim sentrum. Luften har nok gått litt ut av salget av heliumballonger i år. Topp stemning i barnetoget, både blant store og små. Folket på Haven tar en liten matbit før kundene ankommer utestedet. Klasse 3A ved Skogmo skole skapte liv og røre i barnetoget. Heimar (8) tok oppdraget med å holde dusk på alvor. Rolf Baardseth holder alltid fanen høyt hevet. Der er barnetoget i gang. Det blir mer fest utover dagen. Frode Larsen blir liten uten stylter. Også ungdommen samlet seg på rådhusplassen. Bjarne venter på korpsmusikk. Det blir noen kilometer for korpsene på en dag som denne. Varmt blir det også. Da er det godt å kaste uniformen. Erik Prøsch ble takket for sin innsats i 17. mai-komiteen gjennom 20 år. Turid Smestad Jakobsen talte til en fullsatt rådhusplass. Helge Herva gir tommel opp for stemning og værforhold. Borgertoget består av mange ingredienser. Bunadstoget ble både langt og fargerikt. Vegard Skogheim er blid som alltid. Ull/Kisa sitt a-lag var med i borgertoget. De slo Mjøndalen 16. mai, så stemningen var god. Kisa-spillerne I flat treer. Daglig leder i Ull/Kisa Fotball Cato Strømberg var både blid og varm på nasjonaldagen. Bruktbutikken til Røde Kors var representert i borgertoget. Det var stemning i leiren til russen. Sample Text Denne gjengen skal snart ha eksamen.