Het hjemmeseier på varm dag

Yezzfest artikkel

Ull/Kisa – Tromsdalen 4-2 (3-0): Kisa slo tilbake etter to dårlige kamper, med en skikkelig fest av en førsteomgang i varmen på Jessheim stadio (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Det var såpass stor nivåforskjell i den første omgangen, så da Tromsdalen scoret to kjappe etter hvilen var det mangesupportere som begynte å lure på om vi skulle rote bort dette.

Den første scoringen kom allerede etter fem minutter da Kaland gjør et strålende forarbeid og Kurtovic banker ballen imål! Litt senere scorer Normann Hansen et fint mål etter herlig spill av våre offensive spillere. Solberg avsluttet en god førsteomgang med en enkel heading høyt i mål. Tromsdalen slo tilbake to ganger i andre omgang, før Nesset gjorde 4-2 til kisa.

Alt i alt en god kamp av Kisa, som er tilbake på  vinnersporet.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Karsten RognerudFor lite spilletid til vurdering.
Stefan HagerupGir en retur på ett skudd i førsteomgang, men ikke ut i farlig område. Straffescoringen til Tromsdalen var såpass bra satt at han får ikke noe trekk for den6
Mats Andre Kaland Skaper det første målet helt på genhånd med ett langt raid oppover på høyresiden. Er god begge veier denne kampen og er alltid med oppover. Trolig sesongens beste kamp fra bergnseren.7
Emmanuel Troudart Får fortjent sjansen fra start igjen og er trygg med ball i beina og varter opp med noen "kunstpasninger" i første omgang! Er litt dårlig plassert på det andre målet til Tromsdalen. Får gult kort for å klippe ned Mo Ahamed på Tromsdalen.6
Morten SundliSom vanlig så er han den mest verbale på banen. Flink til og dirigere spillet, men kunne nok vært raskere oppi mann på Tromsdalens andre scoring. Blir stånde alne med 2 i blått i den situasjonen. Gult kort for en uvøren albue
7
Nicolas WalstadHar ett skudd som går skyhøyt over mål, men har god kontroll defensivt i den først omgangen! Lager dessverre en helt korrekt straffe imot i en situasjon hvor han trolig kunne skjermet mann istedenfor for å takle.5
Nicolay SolbergVinner mange luftdueller på Stefans utspill og er alltid et uromement offensivt. Scorer et fint mål på hodet, og er igjen mye involvert i mye av det offensive kisa kommer med. Bedre trent enn tidligere sesonger.8 (Kisas beste)
William Albin KurtovicStrålende scoring etter fem minutter. Slår veldig gode cornere og det er tydelig at han er mer bekvem i den defensive rollen enn det Torp er. Løper seg tom og blir byttet ut etter 85 minutter.
7
Eric Kitolano Gjør ting ofte veldig vanskelig Eric. Veldig ofte så hadde det blitt ett bedre resultat om han hadde sluppet ballen noe tidligere. Varter opp med ett strålende innlegg på Solberg sin scoring.7
Sverre Martin TorpDenne gutten har en bra maskin. Passer mye bedre i en indreløperrolle enn i den defensive. Trenger og få løpe opp og ned Torp. Gjør manns jobb denne kampen også, men er ikke mye involvert i det mest kreative vi kommer med.
6
Kristoffer Normann HansenNy god kamp av Sandefjord gutten. Scorer ett nydelig mål etter 26 minutter etter herlig forarbeid av blant andre Nesset. Ble sliten utover i kampen, men fikk også med seg en assist på Nesset sin scoring før han ble byttet ut i det 78. minutt
7
Ole Andreas NessetDette er en spiss vi har blitt glad i. Konstant i bevegelse Nesset! Løper mye, river og sliter i motstanderne og får en fortjent scoring etter 63 minutter spilt.7
Ciise AbshirKommer inn for Normann Hansen etter 78 minutter og legger seg på topp. Jobber godt og er nær scoring md en lobb i tverlliggeren rett før slutt. Burde nok kanskje valgt en annen type avslutning der Ciise.6
Herman HenriksenFor lite spilletid til vurdering.