Eventyrlig salgsstart for Barcode Jessheim

29 av de første 39 leilighetene som mandag ble lagt ut for salg i byggeprosjektet Jessheim sør ble revet bort på ett døgn.

Jeg tror ikke jeg har vært med på maken Vi har ikke opplevd maken noen gang, sier Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder for Conceptor Bolig og den som håndterer prosjektet Jessheim Sør.

Og det er ikke bare det at 74 prosent av leilighetene forsvant på første døgnet. Det som også er uvanlig med disse leilighetene er at de koster 1,5 millioner kroner, inkludert hvitevarer og parkeringsplass. Det begynner å bli lenge siden det ble lagt ut leiligheter for salg til den prisen på Jessheim.

Små leiligheter

– De er arealeffektive, og vi ønsker å ha noe å tilby til førstegangsetablerere og dem som leier bolig i dag, sier Kvarsnes, som må sies å ha truffet spikeren på hodet med disse leilighetene, i hvert fall ut fra salgsprosenten å dømme, sier han til Jessheimpuls.

Blodomløpet mai artikkel
Friidrett mai artikkel

Leilighetene ligger midt på området (de har gress på taket). Hele prosjektet Jessheim sør har i seg 800 leiligheter og næring. Rema 1000 skal inn på området, det er allerede bestemt og kontraktfestet.

70 nye i september

– Hva er neste trinn?

– Vi hadde egentlig ikke tenkt til å legge ut flere leiligheter i høst; planen var muligens å legge ut noen leiligheter før jul. Men nå ser det ut til av vi framskynder prosessen og legger ut 70 leiligheter i september, for jeg er temmelig sikker på at de første 39 leilighetene er solgt når juli kommer, sier Kvarsnes.

I tillegg til bydelen Jessheim Sør (noen kaller prosjektet for Barcode Jessheim ut fra tegningene), så kommer det en elvepark i grøntdraget i området. 

– Det er et bekkedrag der, og våre ambisjoner er å bruke elveparken aktivt til å koble vårt prosjekt sammen med naboprosjektet Bekkefaret, med Dølihagan og resten av sentrum, sier Kvarsnes.