Laber affære

Fotballkamp i fellesferien er for noen ikke mye å skrive hjem om uansett, men spesielt denne kampen var en laber affære (bildet er fra en tidligere hjemmekamp). 

Allerede etter de 10 første minuttene var det klart at det ikke kom til å bli en festaften på Jessheim stadion. Første omgang var som å se en treningskamp. Det virket i hvert fall ikke som om det sto om viktige poeng i denne kampen.

Men for oss hardbarka supporterne er trøsten at vi i hvert fall fikk valuta for pengene etter 33 minutter. Da ble det scoring til Kisa, og en for øyeblikket god Mats Kaland fosset nedover høyresiden og la et perfekt innlegg mot bakre stolpe. Der kom Kristoffer Normann Hansen i full fart og banket ballen i mål på hel volley. Strålende scoring!

Resten av kampen var fryktelig svak av hjemmelaget.  Etter å ha skutt dårlig i en og en halv omgang, så toppet det seg etter 72 minutter. Kitolano spilte Normann Hansen fint gjennom. Han spilte uselvisk opp Nesset på åpent mål, men Nesset satte dessverre
ballen utenfor på blank kasse! Da tror jeg mange supportere skjønte at denne kampen vinner vi kanskje ikke, selv om vi ledet.

Noen sekunder senere kom det vi fryktet. Nest Sotra utliknet etter klabb og babb i Kisa-feltet. Da kisa fortsatte sjansesløseriet etter utlikningen, så  ble det dessverre to tapte poeng istedenfor ett vunnet denne ettermiddagen.

Blodomløpet mai artikkel
Friidrett mai artikkel
SPILLEROMTALEKARAKTER
Truls JørstadFor lite spilletid til karakter.
Stefan HagerupHar ikke mye å gjøre denne kampen og er trygg med ball. Treffer med de fleste utspill.6
Mats Andre Kaland Fantastisk forarbeid på scoringen. Men har også to svake avslutninger hvor han har mulighet til å score.
6
Emmanuel TroudartSpiller en helt ok match, men pådrar seg gult kort for å vise knottene i en knallhard takling midt på banen.6
Morten SundliSpiller en bra kamp selvom vi klarer bare uavgjort. Vinner dueller og dirigerer som han er så god til.7 (Kisas beste)
Nicolas WalstadLite involvert i den ene omgangen han får spille. Byttes ut i pausen, trolig med en liten skade.5
Nicolay Solberg
Kommer til en brukbar avslutning i begge omganger, hvor den i første omgang er den største. Ballen stryker stolpen etter en strålende redning av Nest-Sotra sin keeper.
6
Christian AasGodt og ha dirigenten tilbake. Men viser tydelig at han ikke er helt i kampform. Sliter litt med å finne og velge riktige pasningsalternativene, og slår bort ballen og skaper en mulighet for bortelaget sent i andre omgang.5
Eric Kitolano Mye involvert i dag, vanskelig å ta ballen fra ham. Skaffer Kisa mange frispark. Strålende gjennombruddspasning før bommen til Nesset.6
Sverre Martin TorpEr med på å skape en del i Kisas beste periode i første omgang. Men det nærmeste han kommer scoring er en svak avslutning. Byttet ut 12 minutter før slutt5
Kristoffer Normann HansenScorer et nydelig mål som kan sees mange ganger igjen i fremtiden, og er uselvisk når han spiller fri Nesset på blank kasse i andre omgang. Mister dessverre ballen litt for enkelt ved et par anledninger etter pause.6
Ole Andreas NessetLøper mye, men bommer dessverre på sesongens største målsjanse. Byttet ut etter 76 minutter.
5
Jan Tore AmundsenFår hele andre omgang for Walstad på venstre back. For det meste bra kontroll defensivt. Men misser på endel pasningsforsøk offensivt.5
Martin W. TrøenKommer inn et kvarter før slutt til sin Kisa-debut. Er tydelig spillesugen og jobber hardt i de siste minuttene. Dessverre for Kisa så var han litt for langt fra mål de gangene han hadde ballen i beina. Kom ikke til avslutninger i debuten. Slår en fin ball ut i feltet mot slutten, som Solberg dessverre setter himmelhøyt over mål.6