Billettene går unna i jevnt tempo

Det selges billetter til alle konsertene i jevnt tempo noen dager før musikkhelgen under Jessheimdagene klappes i gang. Og ryktet om Honningbarna som liveband har begynt å svirre.

I den grad sosiale medier er en indikator – og det er de vel – så er det en viss “hype” rundt Honningbarna og de andre fredagskonsertene, med El Cuero og CC Cowboys. Og ryktet er at dette både blir bra, hardtslående og energisk – nesten i landskapet punk.

Honningbarna fra Kristiansand har gjort seg bemerket her til lands og i utlandet etter debuten i 2010. Som ferskt band ble Honningbarna “Årets Urørt” hos P3, og siden den gang har de turnert både hardt og lenge. Bandet har også vunnet spellemannprisen i kategorien rock. Så det er et energisk og hardtslående band som setter standarden på Jessheim fredag kveld.

1.000 SOLGTE: Åge Aleksandersen

Men konsertprogrammet og billettsalget til de andre dagene er som følger:

Torsdag 16. august: Bjørn Eidsvåg og Sol Heilo har solgt opp mot 600 billetter.

Fredag 17. august: Honningbarna, El Cuero og CC Cowboys har passert 1.000 solgte billetter.

Lørdag 18. august: Store Norske Seeger Session Band og Åge Aleksandersen har rundet 1.300 solgte billetter.

I tillegg så er det noen festivalpass igjen.

GARANTERT SOL: Sol Heilo kommer torsdag. Det samme gjør Bjørn Eidsvåg. 

Det er tatt høyde for 2.700 publikummere innenfor gjerdet, og arrangørene anbefaler – basert på erfaringer fra tidligere år – at folk kjøper billett for å være sikre på å komme inn på konsertene fredag og lørdag.

– Det viser seg alltid at billettsalget skyter fart de siste dagene inn mot konsertene, så jeg ville nok ha kjøpt billett hvis jeg var sikker på at jeg skulle på en eller flere av konsertene, sier konsertansvarlig Frode Larsen.

Les: Artister med følelser for Jessheim