Inngangsport til Jessheim fra vest

Ullensaker kommune får i høst en rammesøknad på det som omtales som inngangsporten til Jessheim fra vest.

Anslagsvis 170 til 180 boliger ligger inne i den søknaden Gardermoveien Eiendom AS ønsker å bygge i skjæringspunktet der Gardermoveien møter Ringveien.

HER: Prosjektet (rød sirkel) kommer i krysset der Ringveien møter Gardermoveien.

– Det stemmer at vi i høst kommer til å sende inn en rammesøknad til Ullensaker kommune, sier Jarl J. Fronth i selskapet Oslo House, som på sine hjemmesider omtaler prosjektet slik: “Prosjektet vil danne et karakteristisk landemerke og byportmotiv for Jessheim mot vest.”

– Her på Jessheim er det en del prosjekter som ikke helt er blitt som de første tegningene. Hvordan blir prosjektet deres?

– Arkitektur er særlig viktig for oss, og jeg tror de tegningene som foreligger beskriver prosjektet godt, sier Fronth til Jessheimpuls.

FRA VEST: Slik kan den framtidige inngangsporten til Jessheim fra vest bli. 

– Jessheim og Ullensaker kommune er forbilledlig når vi snakker om vekst og det som har skjedd her. Men med hurtig vekst og tempoet i den utviklingen vi ser rundt oss, så er det nesten så man har fått bygge “hva som helst” her. Vi føler at vi kommer til Jessheim med en del bagasje når det kommer prosjekter som er bra, så vi har tro på at dette blir bra, sier Fronth.

Oslo House har blant annet vært involvert i byutviklingsprosjektet Vulkan i Oslo.

SLIK: Slik faller prosjektet inn i terrenget sett fra Døliveien. 

Prosjektet er tegnet av arkitektfirmaet Alliance, og hensyn som er tatt er blant annet at terrenget i området skal utnyttes maks.

– Målet vårt er å sende inn rammesøknad nå i tredje kvartal, sier Fronth.

Les: Her kommer nesten 8.000 sentrumsboliger

Les også: Boligprosjekter er de nye eventyrbøkene