Verdensaktør klar til butikkåpning

Fredag åpner undertøysgiganten Hunkemöller sin aller første butikk i Norge. Dette er stort, sier assisterende butikksjef Ronja Kolseth.

Pall på pall med det lille under har funnet veien til butikken som i forkant av åpning har skapt både reaksjoner og en god porsjon nysgjerrighet blant forbipasserende i Jessheim storsenter. Lange ben og kvinner i undertøy har prydet det ene butikkvinduet en stund.

Landets første

– Hva er det Hunkemöller bringer til torgs?

– Undertøy med mer til en overkommelig pris og med størrelser som er reelle, sier Ronja Kolseth.

– Vi har sondert og kartlagt Norge de siste fire årene, og det er ikke helt tilfeldig at vi åpner vår første butikk på Jessheim, sa Hunkemöllers Søren Thomsen til Jessheimpuls da nyheten om den første etableringen i Norge ble kunngjort. Hunkemöller har 850 butikker i hele verden, og nå står altså Jessheim og Norge for tur.

Jobbet to år

Eiendomssjef i Harald Kværner Eiendom Kristian Bergman Johansen har jobbet to år med å få Hunkemöller til Norge. Å lykkes var en deilig fjær i hatten.

–  Det har vært langsiktig jobbing, men sånn er det gjerne med de store kanonene, sier Johansen.

– Hva ser dere egentlig etter når dere leter etter fotfeste i et land og region?

– Jessheim er i vekst, handelssenteret er fremoverlent, befolkningens sammensetning passer vårt konsept godt. Unge familier utgjør en stor del av befolkningen i Ullensaker, og vårt konsept retter seg inn mot alle unge kvinner i hele verden, sier Thomsen.

 

Stolt senterleder

– Det er vanvittig morsomt for oss å få inn en stor aktør som Hunkemöller, og ekstra gøy er det at vi på Jessheim får den første norske butikken, sier senterleder Line Gustavsen.

– Pomp og prakt på fredag?

– Vi satser på at det kommer en del folk, sier en travel Kolseth før hun forsvinner inn blant gevanter og undertøy igjen.

– Hva er det folk ikke vet om Hunkemöller?

– At vi kom før Victoria Secret, smiler Kolseth.

SNART ÅPNING: Norges første Hunkemöller-butikk åpner på Jessheim fredag. Her fra en tidligere butikkåpning i et annet land.

Fakta Hunkemöller

Opprinnelig et nederlandsk selskap. Grunnlagt i 1896.

Det største selskapet innen moderne luksusundertøy i Beneluxlandene.

Har rundt 4.000 ansatte og 850 butikker i 23 europeiske land

Åpner sin første norske butikk på Jessheim i slutten av august.

Butikken åpner i de gamle Björn Borg-lokalene.