750 leiligheter og hotell på Romsaas

Kommunestyret vedtar i kveld 750 boliger i prosjektet Bekkefaret. Og nå er det varslet oppstart av hotellybygging på Romsaas igjen også.

Det begynner å dra seg til på området Romsaas nå, og Bekkefaret – der Fredensborg Bolig AS –  står som utbygger kommer til å bestå av 750 boliger og grøntområdet over totalt 85 mål. Det skal bygges boliger på 65 mål, og 20 mål blir grøntarealer.

Bekkefaret bygges i nærheten av funkisboligene øst på området Romsaas, og der i det området det igjen er fart i planene om å bygge hotell – planer som har eksistert i mange år, men som igjen har kommet til overflaten og skutt fart.

HOTELL: Det har vært planlagt hotell på Romsaas i mange år. Nå er det liv i de planene igjen, etter at det har vært lite bevegelse i mange år. 

Blodomløpet mai artikkel
Friidrett mai artikkel

Området Romsaas skal benyttes til boliger i henhold til den gjeldende byplanen, og det jobbes med helhetlige planer for Romsaas-parken også.

LES: Skulptur utsatt fordi hele Romsaasparken skal tegnes

Kommunestyret tirsdag ettermiddag blir i det hele tatt spennende. Mange saker skal behandles, men det er to saker som skiller seg ut:

Jessheimpuls er til stede og dekker møtet fra 17.00 i dag, tirsdag.