Martin Trøen var Kisas beste søndag kveld. Bildet er fra en tidligere hjemmekamp. Foto: Bjørn Hytjanstorp

Skuffelse og optimisme

(Ull/Kisa – Åsane 1-1): I underkant av 500 tilskuere fikk dessverre ikke servert noen stor forestilling denne kalde høstkvelden på Jessheim.

Ull/Kisa åpner kampen med mye ball uten å skape de store sjansene, noe heller ikke bortelaget klarer før i det 38. minutt da to store Ull/Kisa feil fører til at Åsane går opp i ledelsen. Ingen velspilt kamp fra noen av lagene denne kvelden, men etter drøye timen utligner Kisa etter et nydelig innlegg av Kaland som går over hele feltet til Kristoffer Normann Hansen som styrer ballen inn i motsatt hjørne med et flott hodestøt.

Etter dette bølger kampen frem og tilbake uten at noen av lagene evner og sette inn den avgjørende scoringen.
Heldigvis for Ull/Kisa så klarte ingen av lagene rundt oss på tabellen og vinne ikveld, så Kisa beholder 5 plassen kun ett poeng bak Sogndal og 4 poeng foran Kongsvinger som innehar den siste kvalikplassen.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Ciise Aden Abshir For lite spilletid til vurdering.
Stefan HagerupVarter opp med ett par fine redninger, men har også et par forsøk på å spille ut på kant som går utover linja. Åsanes scoring er nok mulig å redde, men den var også såpass godt plassert at dette ikke var noen tabbe av Hagerup.
6
Mats Andre Kaland Involvert i forspillet til både Kisas og Åsanes scoring i dag, og spiller ellers en kamp på det jevne.5
Emmanuel Troudart God med ballen i beina, franskmannen, men det er verre med pasningene. Prøver ofte å sette igang ut på kant og slå ballen opp igjennom ledd, men med vekslende hell
5
Morten SundliStår opp i duellspillet som vanlig og er den beste av våre midstoppere på en middels dag.6
Nicolas WalstadBidrar mye offensivt fra backen, men det blir ikke det helt store i form av innlegg og sjanser ikveld!
6
Lars Jørgen Salvesen Mannen med de lange stegene blir dessverre litt for lite involvert i dag. Flink til å skape rom for seg selv og er konstant i bevegelse, spesielt i den første omgangen. Kommer til en fin avslutning midtveis i andre omgang. Ut med noe som kunne se ut som en skulderskade like før slutt. Vi krysser fingrene for at det ikke er alvorlig
6
Sverre Martin TorpLitt uvenn med ballen når vi nærmer oss Åsanes 16-meter. Gjør som alltid en ærlig og god jobb defensivt.5
Eric Kitolano Er livlig den første halvtimen og setter fart fremover ved flere anledninger. Kan med hell slå ballen tidligere ut mot kant, men det gjelder i dag hele gjengen på midtbanen. Byttet ut til pause

6
Christian AasHar som som alltid stor ro med ballen i beina og god oversikt. Men går litt for sakte denne kampen, og han sikker ikke de nødvendige rommene i de offensive pasningene. En kamp på det jevne.
5
Kristoffer Normann HansenÅpner kampen godt. Er mye involvert på vår venstreside, uten at det blir de aller største mulighetene.
Scorer et fint mål med hodet i andre omgang. Men vi skulle gjerne sett han komme til flere avslutninger med sitt gode høyrebein. Kunne nok ha gått for avslutning ved ett par anledninger i andre omgang
6 (Kisas beste)
Martin W. TrøenJobber steinhardt, og frir til publikum ved å presse høyt og stresse Åsane ved flere anledninger. Skulle gjerne sett han komme til flere avslutninger. Byttet utmed Nesset et kvarter før slutt5
Sebastian Remme Berge Spiller hele andre omgang etter å ha kommet inn for Kitolano, men utgjør liten forskjell på en middels dag av Kisa. Har ett par veldig gode defensive involveringer
5
Ole Andreas NessetFår drøye kvarteret på høyrekanten uten å komme til noen store sjanser. Virker fortsatt rusten, og vi krysser fingrene for at godformen er på vei før innspurten på sesongen.4