Lissie og Bernhoft klare for Jessheimdagene

Med amerikanske Lissie og den norske soulmagikeren Bernhoft klare for Jessheimdagene 2019, er også en håndfull festivalpass lagt ut for salg.

I et tøft festivalmarked er det vanskeligere og vanskeligere å få booket de kjente artistene. Derfor er det nærmest et lite scoop å få på plass den amerikanske artisten Lissie allerede til Jessheimdagene 2019 allerede før jul.

– Vi har jobbet og sondert markedet helt siden tidlig i høst, og vi er glade for å få på plass artister som Lissie og Bernhoft allerede nå, bekrefter Tore Kværner.

Lissie tilbake

Lissie har gjestet Jessheim en gang tidligere. Da ble det terningkast 5 i Romerikes Blad etter konserter i et utsolgt Kong Rakne. Hennes tre tidligere album nådde alle top 20 i England, og hun fikk ytterligere et løft da hun fikk med en sang i David Lynch sin “nyinnspilling” av suksessen Twin Peaks, der blant andre Trent Reznor og Eddie Vedder også bidro. Lissie har også jobbet tett med Øystein Greni (Big Bang) tidligere.

Bernhoft

Blodomløpet mai artikkel
Friidrett mai artikkel

Jarle Bernhoft har hatt voldsom suksess som soloartist de siste årene, og hans siste album kom ut i august 2018. Han turnerer nå med bandet The Fashion Bruises, som han omtaler som det beste bandet han har spilt i.

– Med The Fashion Bruises har jeg funnet en spilleglede som er heltperverst sterk, jeg gleder meg som en tenåring til turné. Jeg er helt overbevist om at det er det bestebandet jeg har vært med i, sier Bernhoft om det nye prosjektet han har vært på veien med i sommer og høst.

Oslo Ess og Vazelina

Arrangørene er også glade for at Oslo Ess kommer tilbake til Jessheim etter to akustiske knallkonserter i Kulturbanken tidligere i høst. Til sommeren kommer bandet med full elektrisk pakke.

– Vazelina Bilopphøggers er også booket?

– Vazelina fikk en oppsving for noen år siden, der de blant annet avsluttet metallfestivalen Tons of Rock i Halden, så det er morsomt at vi klarte å få dem til Jessheim neste sommer.

I tillegg er det klart at Halden-bandet Onkel Tuka kommer tilbake til hovedstaden på Øvre Romerike med sin helt spesielle saus av rock, gospel og bluegrass.

Festivalpass

Med disse bookingene på plass, så har arrangørene lagt ut en håndfull festivalpass til dem som ønsker å kjøpe konsertbilletter tidlig.

– Festivalpass – som sikrer inngang alle tre  konsertdager – koster 750 kroner (pluss avgift), og det synes i hvert fall vi at er en meget god pris for 8-10 konserter, sier Kværner.

– Når kan dere slippe flere navn?

– Vi jobber kontinuerlig med et program vi håper bli helhetlig, men det er disse vi nå har fått bekreftet at kommer til Jessheimdagene neste år, sier Kværner.