Avlyser konserter og arrangementer

Arrangører av kulturarrangementer velger nå å avlyse på grunn av smittefare. Også Jessheim stadion begrenser sin tilgang. 

“VIKTIG!:

Vi følger Folkehelseinstituttet sine anbefalinger og utsetter noen av våre arrangementer. Foreløpig utsetter vi alle konserter som skulle holdes i mars måned. Alle arrangementene blir oppdatert med nye datoer fortløpende. De som har kjøpt billetter til disse arrangementene vil motta en mail med mer informasjon.” skriver Kulturbanken Kreti & Pleti på sin plattform på Facebook.

Konserten med Frode Alnæs har passert 120 solgte billetter, og i en intim musikklubb som Kulturbanken vil det bli altfor mange mennesker samlet på et lite område.

Jessheim stadion

Ull/Kisa Fotball tar også sine forholdsregler når det kommer til smittefare:

“Vi gjør nå noen konkrete tiltak på Jessheim stadion. For foreldre og foresatte som ønsker å overvære treninger, eller som skal hente, er tribunen åpen utendørs. Inngang gjøres ved porten som ligger sørgående (altså lengst bort fra parkeringsplassen ved Gystadmarka ungdomsskole)…”.

Frivilligsentralen

Ullensaker frivilligsentral melder også at en del arrangementer vil bli utsatt på ubestemt tid, gjeldende fra mandag 16. mars.

Dette er siste nytt for Ullensaker kommune (fra hjemmesiden deres):

“5 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Ullensaker. Det ble tatt 17 prøver mandag 9/3, av dem testet 5 positivt. De 5 personene det gjelder er kontaktet og informert om testen. Og de har mottatt informasjon om isolasjon og medisinske råd. Alle de smittede personene i Ullensaker er i hjemmeisolasjon og smitten er lokalisert til smitteområder i utlandet.”

Stasjonen stenger

Stasjonen kaffebar stenger dørene inntil videre, og også bruktbutikken til Røde Kors i Magasinleiren holder stengt i morgen, torsdag.

Damenes aften på Herredshuset 31. mars har også valgt å utsette sitt arrangement. Ny dato kommer.

Det henvises ellers til Folkehelseinstitutettet når det kommer til informasjon og gjeldende retningslinjer nasjonalt: LINK HER

Sjekk med den respektive arrangør om arrangementer blir avlyst. Dette er informasjonen Jessheimpuls har funnet om konkrete avlysninger.