Kontakt oss

Kultur

80-tallet og Firenze i byen vår

Avatar

Publisert

En variert kulturhelg står for døren. Lokale Back In Time inntar Kulturbanken lørdag kveld. I morgen tilbys også et lite stykke Firenze i byens kunstgalleri. Bare å forsyne seg. 

Er du humør til å ta turen tilbake til det glade – og tildels utskjelte – 80-tallet musikalsk, så er nok Kulturbanken stedet å benke seg til lørdag kveld.

Mange har allerede kjøpt billett til konserten med lokale Back In Time, og de er bandnavnet tror når de setter sammen ei settliste som sender oss sporenstreks tilbake i tid.

80-tallet

Eller som de selv skriver:

“Back In Time er et veletablert Jessheim-band som spiller pop og rock fra det gode 80- og 90 tallet med store muligheter for allsang. Lett blanding av norske og utenlandske godlåter vil få deg i god stemning hver gang.”
Bandet består av Thomas Larsen, Svein Ove Brekke, Rolf Pedersen, Arild Lillesveen,  Terje Opsahl  Ann-Jeanette B. Larsen.
Billett finner du ved å TRYKKE HER

Kulturskolen

Vi slår også et slag for samarbeidet mellom Ullensaker kulturskole og Kulturbanken, som søndag inviterer til konsert med kulturskoleelevene:

Ullensaker Kulturskole og Kreti og Pleti ønsker velkommen til konsert søndag klokka 17.00. Dørene åpner klokka 16.30.På denne konserten blir det servert jazz, latino, viser og pop. Flinke elever og engasjerte lærere gleder seg til å endelig kunne vise frem noe av det de har jobbet med.

Kom og nyt god musikk, god stemning på lune Kreti og Pleti.

Bit av Firenze

Ullensaker Kunstforening inviterer til åpning av en meget spennende og noe annerledes utstilling på lørdag.

Klokka 14.00 åpner utstillingen med en gruppe kunstnere som kaller seg for Norske Firenzkunstnere.

Annonsering

Kunstnerne harfelles bakgrunn fra et av Europas ledende kunstakademi, nemlig Florence Academy of Art. Skolen har sin base i Firenze med avdelinger i Göteborg og New York.

De står for den klassisk figurative kunstformen etter samme modell som de franske akademiene på nittenhundretallet. Det vil si et annet uttrykk enn det mange samtidskunstnere står for i dag.

Det er 25 malere fra hele landet som fyller Galleriet denne gang med 90 bilder.

På åpningen har vi underholdning og tale: Kulturskolelærerne Milutin Petrovic på fiolin og Magnar Osland på keyboard vil gi oss musikk fra Solkongens hoff og

Tore Østvang, kulturvenn og lærer fra Romerike folkehøgskole, vil holde åpningstalen. Utstillingen står fram til 29.mai og er en salgsutstilling.

Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.