Abonnenter
Ny restaurant åpner dørene
Daglig leder Ross Davitt var et stort og lett slitent smil en knapt døgn før Sumo åpner sin storsatsing av en restaurant på Jessheim.
– Det har gått i ett en stund nå, sier Ross Davitt.
– Men nå ser vi fram til å åpne dørene og presentere oss for kundene der ute, sier han.
Satser hardt
Det er ikke få millioner kroner som er brukt på interiør for å skape det lekne og folkelige konseptet som Sumo ifølge deleier Finn-Axel Rasmussen står for.
– Vi satser og investerer på Jessheim fordi vi har tro på byen og området rundt, sier Rasmussen til Jessheimpuls.
– Gardermoen og tilflytningen er to faktorer som var vesentlige for oss. Jeg kjenner Jessheim godt etter å ha vært med på å etablere Peppes og Starbucks her tidligere.
– Hva gjør at dere vil lykkes her?
– Vi tilbyr noe annet enn det vi finner på Jessheim i dag. I tillegg til sushi tilbyr vi også såkalt «Asian fusion» fra varmtkjøkken. Valgmulighetene er store, sier Finn-Axel Rasmussen, som også er helt klar på at atmosfæren og den gode opplevelsen i lune omgivelser skal bidra til den gode opplevelsen når folk spiser ute.
– Det skal være hyggelig å spise ute. Derfor er interiøret viktig, sier Rasmussen.
– For alle
– Hvem er den typiske Sumo-kunden på de andre Sumo-restaurantene deres?
– Umulig å svare annet enn at Sumo er for absolutt alle; første daten, bursdager, samling med jobben eller familien. Du finner alle mulige konstellasjoner hos oss.
– En annen del av konseptet vårt er jo catering.
– Hvem blir argeste konkurrent på Jessheim?
– Vi tenker ikke på den måten. Vi blir et tilskudd til det øvrige restauranttilbudet her. Jeg er av den klare oppfatning at jo flere gode aktører vi finner i Jessheim sentrum, jo flere velger å bruke Jessheim sentrum.