Kontakt oss

Byutvikling

Alt klart for konserter i sentrum

Publisert

Kom inn og bli med på sommerkonserter i sentrum i hele sommer. Anita Skorgan er første artist ut i det som er en variert og smakfull musikalsk meny.

De siste detaljer er i ferd med å ettergås på konsertarenaen, og det er sommerlig drag over kulissene som sammen med artistene skal bidra til trivsel og god atmosfære midt i hjertet av musikkbyen Jessheim fra nå til langt ut i august.

Rikelig med plass mellom stoler og sittegrupper gjør at smittevernhensyn blir godt ivaretatt inne på selve arenaen. Hver publikummer sin stol, for å si det enkelt.

– Og vi landet på alkoholfrie konserter i juni og juli på grunn av smittevernhensyn, sier produksjonsansvarlig Aileen Olsen Røseth, som sier konsertserien er en kulturdugnad for å skape trivsel og liv i byen.

– Derfor oppfordrer vi publikum – både konsertgjengere og andre – til å bruke restauranter og serveringssteder før og etter konsertene, sier Olsen Røseth.

Trivselsgeneralen klar

https://jessheimpuls.no/jp/2020/06/11/nytt-fjes-og-flere-apne-dager/

Og i Kulturbanken står trivselsgeneral Leif G. Lepsøe og hans stab klare til å ta i mot konserthungrige folk før og etter selve arrangementet.

– Vi ser gjerne at folk kommer hit og lesker seg før det rusler bort på konsert lenger oppe i Storgata, sier Lepsøe, som i tillegg til godt drikke og humør har popcornmaskin installert i Kulturbanken.

Kulturbanken har nå faste åpningstider fra 12.00 til 22.00 torsdag, fredag, lørdag og søndag. Kulturbanken er med og arrangerer konsertene ute på torget.

Endelig Skorgan

LØRDAG: Anita Skorgan åpner konsertserien på Jessheim Torg i morgen, lørdag 20. juni. Konsertstart 19.00.

Anita Skorgan har vært ønsket til Jessheim i mange år, men det er først i år at hun står på scenen i byen vår. Og det er på alle måter passende at Skorgan er den som åpner sommerkonsertene i Jessheim by i 2020.

Skorgan har en lang og innholdsrik karriere bak seg, men hun er minst like aktiv og anerkjent i 2020 som da hun var hele Norges popstjerne med en rekke MGP-opptredener på merittlisten. Kjendis ble hun også da hun giftet seg med Jahn Teigen i 1985, men det er hele veien artisten Anita Skorgan som har vært mest synlig gjennom en karriere som strekker seg helt tilbake til albumdebuten i 1975.

Skorgan gjør en håndfull konserter i sommer, så lørdagens konsert er en sjelden anledning til å få med seg den allsidige og folkekjære artisten.

Billetter til konserten finner du ved å trykk HER

Sommerkonsertene begynner 19.00. Dørene åpner 18.00, og restauranten Egon er med og serverer alkoholfrie forfriskninger og utvalgt meny for den som ønsker noe å bite i.

– Vi gleder oss veldig til å komme i gang, sier Aileen.

15 konserter

Det inviteres til intet mindre enn 15 konserter på Jessheim Torg gjennom sommeren, og arrangørene håper publikum blir med på kulturdugnaden ved å kjøpe billett til en eller flere av konsertene.

Artister som er booket er: TORA, Trine Rein, Marion Ravn, Fat Fred & The Possum Hunters, Magnus Grønneberg, Thom Hell, Jahn Teigen tribute, Unni Wilhelmsen, Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen, Jørn Hoel, Trang Fødsel, Ikke Bare Bare Egil Band Band, Young Fogertys og Erlend Ropstad.

MESTER EGIL: Slik ser konsertplakaten ut gjennom Egil Nyhus sin fabelaktige strek og hjerne. Makeløst. 

Les mer om artistene og konsertene her:

 

Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.