1894 Jessheim

Burde ha vunnet i Florø

Avatar

Publisert

Florø – Ull/Kisa 1-1 (1-1): Kisa-guttene tok initiativet tidlig i denne kampen og startet klart best. Det tok kun sju minutter før Ole Andreas Nesset kunne trille inn sitt femte mål for sesongen, etter en fin pasning fra Sverre Martin Torp. Men dessverre så klarte ikke Kisa å beholde ett klart overtak de første 10-12 minuttene og slapp hjemmelaget inn i kampen igjen. Florø utliknet allerede etter 15 minutter ved Solheim-Olsen etter noe passivt forsvarspill av våre gutter. Resten av kampen bølget fram og tilbake i en lite velspilt fotballkamp, derKisa hadde de største mulighetene til å dra hjem seieren. Uavgjort føles ikke godt nok i en kamp våre gutter burde ha vunnet.

PS! Bildet er fra kampen mot Viking. Foto Bjørn Hytjanstorp

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupHar ikke mye å gjøre, men varter opp med en viktig redning i det 61. minutt! Bommer på en duell ute i feltet noen minutter senere, men hjemmelaget blir avblåst for offside i den situasjonen.6
Karsten Rognerud Spiller en kamp på det jevne. Noen innleggsforsøk offensivt, men skaper ellers lite. Kunne nok gjort en bedre jobb på scoringen til Florø.5
Espen Bjørnsen GarnåsRydder unna mye i første omgang og er en offensiv stopper. God til å bryte foran motstanderen og vinner en del i lufta.6
Morten SundliSpiller en ålreit kamp og er en god duellspiller. Vinner mye dueller og er offensiv i forsvarsarbeidet, som gjør at Florø kommer til få sjanser. Har litt å gå på i frispilingsfasen etter han har vunnet ball.7 Kisas beste
Mats Andre KalandSpiller på motsatt side enn vanlig denne ettermiddagen, og spiller en bra kamp defensivt. Men slurver litt offensivt.6
Nicolay SolbergSom vanlig involvert i flere muligheter offensivt. Har en stor mulighet alene med keeper tidlig i kampen, som keeper dessverre redder. Svikter i de avgjørende situasjonene i kveld, men er mye involvert og en av våre mest målfarlige spillere. Byttet ut i sluttminuttene for Andreas Aalbu6
Sverre Martin TorpMålgivende på Kisa sin scoring. Er en spiller med en god motor som løper mye i hver kamp. Dessverre så er han for uegoistisk i avgjørende situasjoner! Har en skuddmulighet i første omgang hvor han bør gå for kraft, men han gjør det motsatte og det blir en enkel redning for Florø keeperen. Bør skyte når han får ballen skrått til høyre for mål etter 80 spilte minutter! Keeper står dårlig plasser og Torp kan hamre ballen i lengste hjørnet, går heller for pasning inn i midten og Florø får ryddet unna.
6
Eric Kitolano Blir dessverre en kamp uten det helt store fra Kito. Beveger seg mye og ønsker ball, men blir løpende en del imellom. Har en avslutning som går over mål og kommer nesten alene med keeper senere i kampen. Byttet ut i det 77. minutt.5
William Albin KurtovicHever seg fra forrige kamp og gjør seg overhodet ikke bort utpå der. Men sliter en del med å finne kreative løsninger offensivt, men det er han ikke alene om. Slår gode dødballer og er til tider flink til å vende spillet ut på kant.5
Kristoffer Normann HansenBlir litt borte i store deler av kampen, men er farlig når han nærmer seg motstanderens 16-meter. Sliter litt mer med touchen enn han pleier. Prøver seg på ett frispark i sluttminuttene, men det går rett i muren.5
Ole Andreas NessetScorer sitt femte mål for sesongen og viser at han fortjener å starte kamper. Jobber og sliter i motstanderne, uten å skape det helt store.5
Andreas AalbuInn i det 90, minutt. For lite tid på banen.
Herman HenriksenKommer inn i det 77. minutt. Inn som spiss og Nesset går ned på kant. Klarer ikke sette sitt preg på kampen.