Kontakt oss

Folk

Den store brukthelgen

Avatar

Publisert

Denne helgen braker det løs med loppemarked på Nordby ungdomsskole, og jammer er ikke bruktbutikken til Røde Kors åpen også. Helgen blir en skattejakt av dimensjoner. Hvis vi vil.

Siden år 2000 har skolekorpsene til Jessheim, Hovin og Mogreina stått for gigantisk loppemarked to ganger i året. Dugnaden gir klingende mynt i kassa – 350.000 årlige kroner kommer godt med når instrumenter skal kjøpes, turer skal gjennomføres og rekvisitter og annet skal kjøpes inn.

Og folket elsker det store loppemarkedet til Jessheim, Hovin og Morgreina skolekorps hver vår og høst.

Hvorfor, sier du?

Jo, for der finner folk nyttige og solide gjenstander – være seg møbler og annet til hjemmet eller klær og utstyr som folk trenger i livene sine – og du møter garantert kjentfolk underveis i jakten på store og små skatter. Så elementet av hygge og trivsel med også til stede i fullt monn.

Åpningstidene i helgen er:

Lørdag fra 11.00 til 16.00 og søndag fra 11.00 til 15.00

Folk kan betale med vipps og kontant.

Røde Kors åpent

ÅPENT: Kari Alman-Kaas og Torild Pettersen  holder sammen med resten av den driftige gjengen i bruktbutikken i Magasinleiren åpent på lørdag. Ta turen innom. Skattene venter. 

Bruktbutikken i Magasinleiren holder åpent fra 12.00 til 16.00 i morgen (altså lørdag), og alle som har vært innom den sjappa vet at det finnes både kupp, nyttige artikler og gode vafler der nede. Rimelige priser er det også i butikken til Røde Kors.

PS! Har du litt eller mye tid til overs, trenger vi deg som frivillig i bruktbutikken. Du bestemmer selv hvor mye og hvor ofte du vil bidra. For oss er all hjelp like mye verdt. Som frivillig i bruktbutikken er du med på å gjøre en forskjell for andre,pluss at du får verdens beste hobby

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.