Ukategorisert

Emosjonell berg- og dalbane

Avatar

Publisert

Ull/Kisa – Viking 4-5 (1-4) Det ble en følelsesmessig berg og dalbane for de med gult og grønt hjerte. Etter en førsteomgang hvor det var stor nivåforskjell på lagene, og det egentlig virket som det kun var ett lag som ønsket å spille fotball, så tryllet kisa-guttene frem en opphenting av de helt sjeldne mot slutten av den andre omgangen. Det holdt dessverre ikke helt inn ,og Viking tar da med seg alle poengene med hjem til Stavanger (bildet er fra en tidligere kamp).

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupMå ta noe av skylden for det fjerde baklengsmålet da han spiller ballen ut til en presset Kurtovic da han hadde bedre alternativ. Får ikke allverdens av hjelp fra forsvaret idag, så kan ikke lastes for mange av scoringene imot. Har en del gode redninger i andre omgang5
Mats Andre Kaland Bidrar offensivt, spesielt i andre omgang. Men for dårlige innlegg og stadige støttepasninger trekker noe ned. 4
Emmanuel TroudartByttet ut etter 27 minutter etter at han fikk en hodesmell tidlig i kampen. Så ikke pigg ut franskmannen når han gikk ut og var tydelig preget de minuttene han spilte etter smellen. Vi håper det går bra med Troudart og at han kommer sterkere tilbake neste kamp!3
Morten SundliEr den beste i dagens forsvarsfirer, men Sundli er nok ikke fornøyd med egen prestasjon idag. Vinner mye i lufta, men er noe unøyaktig i pasningspillet.
4
Nicolas WalstadLøper som alltid mye. Men virker å ha litt vel mye respekt for Bytyqi på høyrekanten til Viking. Det ble mye støttepasninger til keeper og lite fremdrift på Nicolas i dag.4
Kristoffer Normann HansenScorer ett nydelig mål ettter 37 minutter som gir oss på tribunen fornyet håp. Viser igjen at han er en publikumsspiller med god teknikk og fine detaljer. Vi skulle gjerne sett han ennå mer uredd offensivt da det idag ble litt for mange pasninger på tvers og bakover. Men ett mål og en målgivende viser noe av det som bor i han.
5
Sverre Martin TorpLøper som vanlig mye, men sliter med å skape det helt store offensivt.4
Eric Kitolano Eric er en spiller som vil mye. Desverre var dett en dag da pasningene og fintene ikke satt helt som det skulle. Bør slippe ballen tidligere i en del situasjoner og har noen pasningsfeil. Målgivende på Normann Hansen sin scoring. 5
William Albin KurtovicStarter ok med ett fint fremspill til Nesset hvor han (Nesset) dessverre ikke får stokket bena og sjansen koker bort.
Etter dette så går dessverre det meste på tverke for den innleide Sandefjordgutten! Er involvert i flere baklengsmål pga stygge balltap og blir tatt av banen 10 minutter ut i andre omgang.
2
Nicolay Tvedten SolbergDet har blitt en vane at Nico er en av de som produserer mest av våre spillere, noe han også gjorde idag. En av få som alltid går på mål og får avsluttet angrepene våre.
Han skal ha mye skryt for at han tørr og utfordre og er som de fleste vet ikke skuddredd! Scorer 2 mål på ett par minutter som virkelig fikk tribunen til og våkne! Målgivende på Nesset sin redusering helt på tampen. Gjør en strålende jobb i forsvar i sluttminuttene også, hvor han avverger ett hardt slått innlegg fra ett kontrende Viking.
7 KIsas beste
Ole Andreas NessetNesset løper som vanlig mye og skaper rom for medspillerne sine. Noe uvenn med ballen i førsteomgang men spiller seg opp i andre omgang og får etter hvert scoringen sin.
6
Andreas AalbuFår 35 minutter på topp etter vi tar av Kurtovic, men sliter med å skape det helt store.4
Espen Bjørnsen GarnåsKommer inn for en skadet Troudart på 0-2 og får da selvfølgelig vanskelige arbeidsforhold, noe rufsete med ball i bena. Men er ett uromoment på offensive dødballer.5

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.