Kontakt oss

Handel

Eneste i landet med virtuell husplanlegging

Publisert

Torsdag åpnet dørene til det boligbransjen mener er framtidens husplanlegging.

– Vi tror dette er rett tid, og vi føler at denne type tilstedeværelse der kundene ferdes er veien å gå, sier Maria Gauffin, markedssjef i Vestlandshus. Hun var til stede da det virtuelle galleriet – det første av sitt slag – åpnet dørene i Jessheim storsenter.

GLEDE: Interiørarkitekt Elise Gusterud har sammen med markedssjef i Vestlandshus Maria Gauffin tro på visningsgalleriet.

– Ambisjonen er at kunder skal komme hit og selv finne de beste løsningene for sitt hus, som vi selvsagt håper er ett av Vestlandshus sine, sier Christopher Gusterud, som sammen med kona Elise, som er interiørarkitekten folk kan prate med tre dager i galleriet tre dager i uka, er dem som står bak ideen og gjennomføringen av det virtuelle visningsrommet.

– Det har vært tre uker med intens jobbing, men vi er fornøyd med resultatet, sier Gusterud.

– Og kanskje blir dette det første av mange visningsrom, sier han.

Planen er å ha det virtuelle galleriet åpent fram til sommeren, for så å evaluere da.

– Ingen – så vidt vi vet – har gjort dette før, så veien blir litt til mens vi går, sier Gusterud.

– Hva er gevinsten for kunden?

– Det blir lettere å visualisere hva man har i hodet, og det er lettere å kommunisere løsninger sammen ved hjelp av digitale tegninger – som enkelt sendes hjem til deg når du har tegnet og skissert ferdig, sier Gusterud.

Det virtuelle galleriet på plan 1 følger senterets åpningstider, og det vil være folk til stede for å hjelpe interesserte tre dager i uka – tirsdager, torsdager og lørdager.

– Vi synes jo vi er ganske modige og moderne i tankegangen, og jeg tror det avgjørende blir servicen folk opplever å få her, sier markedssjef Gauffin.

 VIRKELIGHET: Bli med inn i det virtuelle galleriet.

 

Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.