Kontakt oss

Abonnenter

Feiende flott barnefest

Avatar

Publisert

At Jessheim også er barna sin by er oppmøtet på Jessheim barnefestival og nyåpnede Balubaland begge bevis på. Over alle forventninger sier arrangørene.

– Vi er overveldet av besøket gjennom helgen, og dette er et bevis på at kartleggingen vår av behovet for et lekeland som Balubaland stemmer, sier senterleder ved Jessheim storsenter Jon Bakke (31).

Leste du denne?

Unik satsing i sentersammenheng

Barnefestivalen til Lekia Kanutten har satt seg som en sikker vinner i Jessheim sentrum gjennom mange års tilstedeværelse, og at det var opp mot 2.000 barn og foresatte på torget søndag formiddag er ingen overdrivelse.

– Og så ser vi at matserveringen fra 12 “food trucks” på Rådhusplassen også bidro til liv og røre i sentrum, sier Bakke til Jessheimpuls.

At vær og vind bidro til lett amputert festkonsert med “Mad Dog & Romerikinger” (kanskje ikke det råeste trekkplasteret under 10-årsmarkeringen til byen?), skal vi ikke hefte for lenge ved.

Men det er grunn til å dvele ved det faktum at barnas Jessheim ser ut til å slå an så til de grader, noe barnefestivalen og andre aktiviteter for den yngre garde er et tydelig bevis på.

Det er også grunn til å løfte fram det Ullensaker kulturskole har fått til gjennom to år med stengt lokalsamfunn. At kulturskolen endelig kunne invitere til to utsolgte forestillinger i Kong Rakne under 10-årsmarkeringen er intet mindre enn imponerende. Og at det gror særdeles godt i kulturskogen for de yngre ullsokninger – både på scenen og i den visuelle delen av kulturuttrykket – trenger vi ikke betvile.

Annonsering

Nå kan vi puste ut en stakket stund.

Så kan vi begynne å glede oss til Jessheimdagene.

Les om konsertene under Jessheimdagene her:

Konsertprogrammet klart

Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.