Connect with us

Helgepuls

Fem entusiastiske år i byen

Avatar

Published

on

JUBILEUMSKOMMENTAR/HELGEPULS

Jessheimpuls runder denne helgen fem år som entusiastisk nyhetsformidler i lille Jessheim by. I dag roper vi hurra hopper så høyt vi kan av glede.

Det er nesten så hele redaksjonen på en – 1 – fast skrivende må legge seg nedpå etter å skuet litt bakover for å se hva vi har begått av større og mindre nyheter og tekster de siste fem årene.

For det har skjedd mye i løpet av de fem årene undertegnede og Rune Stangeland har jobbet lange dager i et forsøk på å speile det som skjer i lille, vidunderlige Jessheim by.

Se jubileumsintervjuet med redaksjonen her:

Vi ønsker først og fremst å takke for tilliten fra dere som abonnerer på Jessheimpuls, men vi legger ikke skjul på at vi ønsker oss enda flere lesere.

Lyst til å abonnere? Link finner du her: ÅRSABONNEMENT JESSHEIMPULS

Vi kommer til å øke abonnementprisen fra 365 kroner til 500 kroner i året i nærmeste framtid. I våre øyne er dette fortsatt rimelig.

Takk til dere som leser, takk til alle som heier på oss og takk til alle som gir oss energi til å gyve på videre som liten, entusiastisk og – håper vi – relevant nyhetsformidler.

Vi er tuftet på patriotisme og engasjement, og begge deler er om mulig enda mer til stede enn da vi så dagens lys 2. april i 2018.

Heia Jessheim.

Heia oss.

Men – viktigere – heia folk.

Takk.

Rune og Øyvind

Jubileumsteksten fra 2021:

Stort jubileum for liten patriot

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.