Kontakt oss

1894 Jessheim

Folkefest for 125-årsjubilanten

Publisert

Poengdeling mot Aalesund la ingen demper på festdagen på Jessheim stadion. Og alle involverte drømmer nok om at dette en gang skal bli hverdagen for Ull/Kisa.

Musikk, aktiviteter, myldring, kjendiser og en evig strøm av hilsing på gamle kjente var på menyen allerede to timer før kampstart. Og må være dager som denne – på samme måte som folkefesten under cup-kampen mot Rosenborg tidligere i år – som gir dem som jobber med toppidrettsaspektet i klubben drømmer om.

LES: Da trollet nesten sprakk på Jessheim

Energi

Det må gi en voldsom energi å se ivrige unger, blide foresatte og stolte klubbveteraner i skjønn forening.

FRAMTIDEN: Det gror godt i de yngres rekker i klubben. Søndag ble årgangene presentert på scenen i forkant av kampen. 

Og det er disse øyeblikkene som må gi hovedtrener Trond Fredriksen vind i seilene når han prater om ambisjonene om å bygge broer mellom klubb og by for å kunne stå sterkere sammen i kulturbyggingen – som klubb og sted.

Denne søndagen ble garantert en vitaminpille for klubben. 125 år er unnagjort. Veien videre blir nok ikke mindre spennende for klubb og by.

Morsomt også at Arnfinn Eide ble dratt fram som ildsjel. Arnfinn er en av mange som har lagt ned mye lojalitet for Ull/Kisa gjennom årenes løp.

EN AV MANGE: Arnfinn Eide har vært lojal mot UIll/Kisa i mange år. Han ble dratt ut på matta før kampen, men Arnfinn er nok den første til å si at det er mange ildsjeler i klubben som fortjener heder.

Bildeserie fra dagen her:

Uavgjort på banen

STARTENDE JUBILANTER: Denne buketten startet i jubileumskampen mot Aalesund. Navn i børsen. FOTO: BJØRN HYTJANSTORP

1894 Jessheim sin børsnoterte skribent Karl-Gunnar Nyborg har følgende rapport å slå i bordet med etter jubileumsfesten:

Kisa-guttene virket tente og føk ut av startblokkene i strålende solskinn; Aalesund ble presset, og Kisa var det beste laget i begynnelsen av kampen.

Dessverre så var det Aalesund som fikk det første målet etter kun 13 minutter. En lang ball fra Aalesund-keeper Andreas Lie finner Pape Habib Gueye.  Han bryter inn foran Nicolas Walstad, og vår keeper Hagerup klarer ikke å avverge.  Spissen kan sette ballen i åpent mål fra rundt 16 meter! Et fryktelig kjedelig baklengsmål.

Ull/Kisa er – for å si det kort og konsist – fullt på høyde med seriens beste lag denne søndagen, og etter 86 minutter får vi endelig betalt og sikrer ett poeng.

En meget god hjemmekamp mot ett lag som kommer til å spille eliteserien neste sesong av Kisa. Og selv om det bare ble ett poeng, så vil vi plukke flere poeng i serieinnspurten med denne innsatsen.

Gratulerer med 125-årsjubileet alle sammen!

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupTar det lille som kommer i dag, og spiller en bra kamp.6
Nicolas WalstadEr med framover i alle angrep, og virker ekstremt godt trent. Slår gode cornere og har et fint samspill med Normann Hansen. Kisas beste i dag.7 BB
Morten Sundli
Er sjefen i forsvaret og dirigerer resten av gutta. En del gode pasninger fremover, men tar i enkelte tilfeller unødvendig risiko.
6
Ole Kristian Langås Gjør en ny bra kamp på høyrebacken, men litt mindre involvert offensiv en backkollega Walstad.6
Lars RangerGod med ballen i beina, fin pasningsfot og bra i duellene mot en sterk spiss. Kan bli en veldig god stopper, Ranger.
6
Sakarias OpsahlEr et veldig stort talent den unge lånespilleren fra Vålerenga. Utrolig ballsikker og viser frem en strålende pasningsfot ved flere anledninger
6
Christian AasVarierer mellom det geniale og håpløse. Heldigvis mest av det første. Har flere kreative og gode pasninger fremover, men dessverre så blir ingen av dem omsatt i scoringer i dag.6
Eric KitolanoSom alltid rett på mål og er fin i kontringsspillet. Litt mer unøyaktig i kveld, og kan også enda bedre defensivt.5
Sverre Martin TorpStarter på høyrekanten i dag, Torp. Gjør seg ikke bort. Som alltid løpssterk og har et godt skuddbein som han viser frem altfor sjelden.6
Ole A. NessetFine bevegelser og jobber hardt, men mangler litt "killerinstinkt" foran mål i dag. Hvis han hadde vært bedre orientert, så hadde han vært først på et strålende lavt innlegg fra Normann Hansen midtveis i andre omgang6
Kristoffer Normann HansenSkaper også idag mye i favør Kisa, den gode kantspilleren. Slurv i avslutningene ødelegger litt.6
INNBYTTERE:
Ciise Aden AbshirKommer inn for å stresse og skape ubalanse i Notodden-forsvaret, men lykkes bare nesten.5
Sverre Hjelle ØklandFor liten tid for vurdering
Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.