Kontakt oss

Folk

Global fest i byen vår

Publisert

Vi minner om festivalen Global Gathering som pågår med full styrke i helgen. Dessuten gjester byens egne musikanter i So Are We Kulturbanken fredag. Dessuten åpner Villa Sole tunet lørdag og søndag. 

Byen duver på etterdønningene av Jessheimdagene, men Global Gathering Festival skaper kulturelle bølger så det holder disse dagene.

Men først:

Villa Sole åpner tunet i anledning Global Gathering Festival, og det inviteres til konsert med Josefin Winther søndag 16.00:

Billetter kan du kjøpe ved å TRYKKE HER

Kulturbanken

Kulturbanken kan skilte med to konserter til prisen av en i kveld, fredag. Sunniva Lundh og So Are We skaper høyst sannsynlig god og ettertenksom stemning med sin musikk.

Lundh sin musikk beskrives som en følelse av frihet:  «Den akustiske rotekte følelsen ligger som en nerve gjennom hele dette albumet og fletter det sammen til et slags uslitelig flyvende teppe. Her er sømmene sterke, og stoffet er av ypperste kvalitet. Jeg bare sier det. Frihetsfølelsen som eksisterer her gjør oss svevende.»

So Are We er Stian Haslie og Guro Vikingstad, og deres univers er kjent for de fleste musikkinteresserte i vår by (og andre steder i vårt land og Europa).

Billetter til denne begivenheten finner du ved å TRYKKE HER

Les mer om So Are We her:

Puslespillet lagt for So Are We

Kulturfest i sentrum

Se video fra arbeidsverksted med instruktør fra dansegruppen Frikar her:

MEDIESTUDENTER: Videoen er laget av mediestudenter fra Nannestad videregående skole. 

Så over til fabelaktige Global Gathering Festival, som når sitt klimaks med konserter gjennom hele dagen i morgen lørdag.

Gå til hjemmesiden ved å TRYKKE HER

Programmet for lørdag ser du her:

Annonsering [adning id="18979"]

Copyright © 2021 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.