Kontakt oss

Abonnenter

Her er idrettsrådets daglige leder

Avatar

Publisert

Haakon Fjone blir Ullensaker idrettsråd sin nye daglige leder. Han kommer fra stillingen som seniorrådgiver innen bydrift og forvaltning i Ullensaker kommune.

– Vi har landet en veldig god kandidat til stillingen som daglig leder idrettsrådet, sier styreleder i Ullensaker idrettsråd Iren Antonsen til Jessheimpuls.

Det har vært en grundig prosess med å finne en person med idrettsfaglig kompetanse som idrettsrådet ikke besitter i dag og som kan få til et godt samarbeid med idrettslagene, med administrasjonen og politikerne i Ullensaker kommune.

God kandidat

– Dette besitter Haakon Fjone, og vi gleder oss til å komme i gang med han på laget, sier Antonsen.

Idretten i Ullensaker har vokst seg så stor at idrettsrådet så seg nødt til å løfte fram behov for en daglig leder hvis jobben skal bli godt utført på vegne av idretten. Politikerne ga sin tilslutning, og penger ble bevilget til å lønne stillingen.

28 søkte på jobben, og tre kandidater sto til slutt igjen på papiret. Haakon Fjone var en av dem, og han har nå akseptert og takket ja til stillingen.

– Jeg er overbevist om at Haakon Fjone vil løfte oss et nytt steg videre, sier styreleder Antonsen til Jessheimpuls.

– Ydmyk

– Jeg er ydmyk overfor den tilliten idrettsrådet utviser ved å ansette meg, sier den påtroppende daglig leder i idrettsrådet. Fjone begynner i stillingen 1. oktober.

– Hva trigget det til å søke?

– ULlensaker idrettsråd er fenomenalt i den jobben som blir gjort. De gjør mer enn mange andre idrettsråd, og jeg ser fram til å kunne forme stillingen jeg begynner i til det beste for idretten, sier Fjone.

Kjenner kommunen

– Overgangen blir heller ikke veldig stor med tanke på den jobben jeg har i dag. Jeg skal forholde meg til mange av de samme menneskene i idrettslagene, administrasjonen og i politikken. Jeg har jobbet i Ullensaker kommune i 16 år, så jeg kjenner jo forholdene godt etter hvert.

– Hva er det første du griper tak i som daglig leder?

– Den aller første jeg skal gripe tak i er Ulf Johansson for å suge til meg all den kompetansen han har rundt barne- og ungdomstiltaket i kommunen. Det er en viktig funksjon som jeg skal jobbe videre med, og det var gledelig å registrere at kommunestyret bevilget 300.000 kroner ekstra til dette tiltaket tidligere denne uka.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.