Kontakt oss

1894 Jessheim

The Husbands og Ull/Kisa spisser formen

Publisert

Hjemmefavorittene i The Husbands trimmer formen mot støttekonserten Heroes med formiddagsfest på Herredshuset kommende lørdag. Og søndag spiller Ull/Kisa jubileumskamp med gratis inngang. 

Det fristes med både jazz, funk, allsang og både country og western.

Settlista er ikke satt, men det som er helt sikkert er at bandet entrer scenen i storsalen på Herredshuset 15.00 lørdag ettermiddag.

Sommeren er over for i år, og det betyr at behovet for varme konsertopplevelser melder seg i takt med behovet for å treffe nye og gamle venner som måtte grue seg til den kalde tida.

Tar ansvar

Dette tar The Husbands ansvaret for at du kan få til ved å møte opp på Herredshuset.

Dette blir et fint Vorspiel for både elgjakt, oktoberfest, snømåking, skiturer, glattkjøringskurs, peiskos, nye konsertopplevelser eller hva du måtte foretrekke av aktiviteter utover høsten og vinteren. Vi lover tilnærmet akustisk og god stemning i Jessheims flotteste lokale, Herredshuset, Jessheim.

Det er ikke lenge før høstmørket tar skikkelig grep. Kom deg på konsert før du snør inne, er oppfordringen fra Vegar Storsve, Kjetil Lilleaas, Petter Barg, Gudmund Bratlien, Arne Engelstad, Roger Rønning
og Christian Prydz.

Billetter selges i døra.

The Husbands bidrar også til støttekonserten Heroes 2 søndag 20. oktober. Billetter til støttekonserten finner du HER

LES OM STØTTEKONSERTEN HER: En oase for selvfølelsen

Kisas jubileumskamp

Der The Husbands bidrar til varme toner og god Funky stemning, så har Ull/Kisas herrer ambisjoner om å skape varme følelser og patriotisme på Jessheim stadion på søndag. Da spilles nemlig klubbens jubileumskamp for å markere at idrettslaget er 125 år i år. Og det inviteres til folkefest fra 16.00 og fram til kampstart 18.00. Det er gratis inngang, og Cato Strømberg håper Jessheim-folket møter opp og fyller stadion til randen.

Hele området utenfor Jessheim stadion blir fylt opp med aktiviteter, sponsorer, gaver og – for mange trolig den største begivenheten – besøk av bloggeren Funkygine, som er sammen med midtstopper Morten Sundli. Det blir ganske sikker mulighet for å ta en selfie med henne før kampen.

FOTBALL OG FUNK: Morten Sundli går for tre poeng i jubileumskampen søndag. Samboeren Funkygine går for lansering av brød – og tre poeng.

Ull/Kisa spiller for anledningen i svarte og grønne drakter. Den drakten ble brukt første gang i 1926 og siste gang i 1970.

LES: Jubileumsdraktens fedre

Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.