Ingen bedring å spore borte

Avatar

Publisert

AV KARL-GUNNAR NYBORG OG BJØRN HYTJANSTORP (FOTO)

Ham-Kam – Ull/Kisa 2-0 (0-0): Ull/Kisa reiste de korte turen til Hamar med håp om å snu den negative trenden på bortebane og også forhåpentligvis holde nullen. Så skjedde ikke.

Etter å ha vært det beste laget i første omgang, hvor Kisa er det laget som har ballen mest uten å skape de aller største mulighetene, så er det hjemmelaget som tar ledelsen etter ca en times spill da Ham-Kams Pedersen kliner til fra like utenfor 16-meteren. Hagerup må dessverre gi en retur rett i bena på Abubakar Ibrahim ,som sikkert setter inn kampens første scoring til hjemmelaget.

Kisa har da en drøy halvtime på seg til å snu kampen. Men  – som i hele høst – så sliter Kisa-guttene veldig med å skape store sjanser. Det skorter både på kreativitet og farlige avslutninger når man nærmer seg mål. Og når Ham-Kam angriper fint fra høyre og deres toppscorer Simen Bolkan Nordli setter ballen i mål 9 minutter før sluttså ender det igjen med ett fortjent bortetap.

Neste mulighet for å klatre på tabellen er allerede førstkommende onsdag da vi tar imot Jerv hjemme på Jessheim Stadion kl 18.00.

PS! Bildet er fra en tidligere hjemmekamp der Ull/Kisa møtte Ham-Kam.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupHar ett par gode redninger i andre omgang, men gir en farlig retur som Ibrahim scorer på.5
Lars RangerVillig med fremover i banen og slår noen fine innlegg, samtidig så er det på hans side Ham-Kam skaper mest.5
Espen Bjørnsen GarnåsRuser ut og selger seg dyrt ved ett par anledninger tidlig i kampen. Ikke helt i toppform5
Ole Kristian Langås Spiller en bra førsteomgang og er offensiv og god fra sin backposisjon. Skaffer flere hjørnespark og er veldig nær ved å gi Kisa ledelsen men ballen blir reddet på strek.6 Kisas beste
Morten SundliSom sin makker så spiller heller ikke Sundli sin beste kamp, litt uheldig da Nordli sitt skudd går via foten hans.
5
Eric KitolanoKommer til en god mulighet helt på tampen og får kred for at han våger å avslutte og prøve. Men også han er mye mer krativ på sitt beste.

6
Sverre Hjelle ØklandSkulle gjerne sett han være mer kreativ i pasningspillet, noe vi vet han har i repertoaret sitt! 5
Kristoffer Normann HansenEr som alltid den Kisa-spilleren som skaper mest, og som er best med ballen i beina. Slår brukbare dødballer. Men skulle gjerne sett han komme til flere avslutninger.6
Christian AasEr en god ballspiller, men som mange ganger i høst så spiller han ikke opp mot sitt beste. Slår også i dag noen pasninger rett til motstander og blir litt lett i enkelte dueller.5
Ole Andreas NessetJobber og sliter og har gode bevegelser i dag, Nesset, Får god tid til å avslutte på en stor mulighet i andre omgang, men
avslutter svakt og ballen går ut til corner.
5
Alfred ScrivenHar en vanskelig jobb som midspiss for et lag som sliter med å skape sjanser. Erstattet med Dio ett kvarter før slutt.
4
INNBYTTERE:
Vamouti DiomandeKommer inn ett kvarter før slutt og bør skape ubalanse i Kamma-forsvaret, noe han tildels gjør. Har noen småfarlige avslutninger.5
Sakarias OpsahlFor liten tid til vurdering.
Nicolas WalstadFor liten tid til vurdering.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.