Kontakt oss

Abonnenter

Jentekormiljøet på frammarsj

Avatar

Publisert

Jessheim jentekor inviterte til sommerkonsert torsdag. Det er flere gode nyheter forbundet med akkurat det.

Den første gode nyheten er at Jessheims første rene jentekor med faste øvingstider synger og opptrer nærmest forbløffende bra til å være så unge. Det er ingen tvil om at vi kommer til å høre mer til både koret og flere av disse sangerne som Guro Lødemel har hatt hånd om de siste tre årene eller så.

Den andre gode nyheten er at årets sommerkonsert er den første uten koronarestriksjoner, og det i seg selv var en nydelig premie og karamell som jentekoret nok kommer til å suge på de neste dager og uker.

Akkompagnert av noe av det ypperste vi har av skolerte musikere i vårt nærmiljø, så ble stunden med Jessheim jentekor en nydelig pause i hektisk oppløp før sommerferien, for både store og små.

Musikerne var Wollert Krohn-Hansen, piano,Ingrid Berg Mehus, fiolin, Stian Haslie, gitar, Tor Mikael Stav-Larsen, slagverk, Morten Kvam, bass. Øystein Johnsen hadde ansvar for lyd og lys, og nevnte Guro Lødemel er dirigent for koret.

Hør Jessheim jentekor her:

Nytt kor

Enda en gledelig nyhet springer også ut fra Jessheim jentekor og konserten de arrangerte i går. For til høsten utvides nemlig tilbudet med enda et kor, og vi snakker da om aldersgruppen 5. klasse til ungdomsskole (muligens også videregående skole) hvis det skulle vise seg at det er grunnlag for dette.

Dagens jentekor er som kjent for aldersgruppen 6 til 10 år.

Kulturarena

Men tilbake til gårsdagens konsert, som ble arrangert i nye Algarheim skole, en arena som viser seg å være et ypperlig sted for å presentere levende kultur. Foreninger kan leie seg inn for nærmest ingenting på gitte dager, og alt av utstyr på huset er så å si nytt. Noe av lydutstyret ble faktisk pakket ut i går ettermiddag.

Takk for stunden, Jessheim jentekor.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.