Kontakt oss

Digital festival 2021 Spill for seniorer

Publisert

21. September 2021

11:00 / 15:00

Sted

Jessheim

Digital festival er en revitalisering av den tradisjonelle SeniorSurfdagen, og arrangeres av Seniornett hvert år i uke 38. Arrangementene er åpne for alle interesserte uansett alder og målet er å ufarliggjøre digitalisering og moderne teknologi, og vise at det er morsomt og trygt å lære noe nytt, uavhengig av alder.

Årets tema for Digital Festival 2021 er «Spill for seniorer». Vi er overbevist om at seniorer kan ha nytte av å utforske den enorme varietet av typer spill. Både for å ha det gøy, spille med barnebarn, få nye venner (kanskje på tvers av generasjoner), for å stimulere til økt fysisk aktivitet, for å stimulere og ta vare på kognitive funksjoner og ikke minst for å få en bedre digital forståelse.

Digital festival i Ullensaker er et samarbeid mellom Ullensaker bibliotek og Seniornett Ullensaker. I tillegg vil vi få hjelp av elever fra Nannestad videregående skole til utprøving av spill og gode tips.

Fri entré og enkel servering. Velkommen!
OBS! Påmelding: epost til ullensaker@seniornett.no. Du kan også skrive deg på liste i biblioteket og på Frivilligsentralen.
Se fullstendig program på: www.seniornett.no/lokalforening/ullensaker/

Annonsering

Populært

Copyright © 2021 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.