I blanke messingen – Premiere

18. januar 2019 19:00

Jessheim

Spilleperiode: 18. – 27. januar! Få en feelgood-start på året med Ullensaker teater og musikalkomedien “I blanke messingen”. Dette er historien om de seks arbeidsløse stålarbeiderne som, etter å ha sett en Chippendales-plakat, vil sette opp sitt eget show og ta det hele litt lenger enn Chippendales – de skal ende opp i blanke messingen! Med mye humor og fengende musikk.

Det er nedskjæringer i stålindustrien. Alex, Dan og Espen har blitt arbeidsledige og er på utkikk etter ny jobb. For Alex begynner det å haste. Han skylder barnebidrag og står i fare for å miste foreldreretten til sønnen sin. En dag får han øye på en Chippendales-plakat og skjønner fort at her er det penger å hente.
Kanskje litt overilt tenker han, «kan de, så kan vi», og trommer sammen arbeidskameratene. Etter en noe uprofesjonell audition setter de friskt i gang på veien mot sitt eget show. Et show de har lovet skal ta det hele litt lenger enn Chippendales. De skal nemlig avslutte i blanke messingen!

Med mye humor, masse humør og stor ømhet blir dette et hjertevarmt møte med hverdagsmennesker av i dag. Her er det samholdet på kryss og tvers av vennskap og forhold som seirer, og som gir seks «tapere» fornyet respekt og selvfølelse. På scenen står 27 skuespillere og sangere som, tradisjonen tro, drives frem av et orkester.

Spilledatoer:
fredag 18.januar kl.19.00 PREMIERE!
lørdag 19.januar kl.18.00
søndag 20.januar kl.18.00
torsdag 24. januar kl 19.00 EKSTRAFORESTILLING
fredag 25.januar kl.19.00
lørdag 26.januar kl.18.00
søndag 27.januar kl.18.00