Om kjærligheten – Tanker om å lytte til hjertet

11. februar 2019 19:00 - 20:30

Jessheim

Kveldskomma’ med Siv Henningstad, forfatter av boka Om kjærligheten – Tanker om å lytte til hjertet.

Hjertet er et av kroppens viktigste organer. Det symboliserer livskraft og kjærlighet. Vil du velge fra hodet eller hjertet? Å lytte til hjertet er viktig for å bli klar over dine følelser og din indre stemme. Foredraget handler om kjærlighet og relasjoner, samt gir inspirasjon til å lytte til hjertet. Å lytte til hjertet handler om å ha mot og styrke til å følge hjertet.

Boka handler om tankene rundt tema kjærlighet og relasjoner, og er rikt illustrert med nydelige malerier, stemningsfulle dikt og tanker om kjærlighet.

Siv Henningstad er ernæringsrådgiver, journalist og forfatter. Hun skriver artikler og holder forelesninger innen temaene helse, livsstil og kosthold.

Arrangementet Komma’ er et uformelt treffpunkt med litteratur og kultur i fokus. Temaer vil f.eks. være emner med lokal forankring, forfatterbesøk, bokanbefalinger og kunstformidling.

Vi håper at lokale aktører og foreninger har lyst til å bidra, enten med ideer til temaer, eller at noen har lyst til å komme og presenterer noe selv.

Kontakt: lena.laurin@ullensaker.kommune.no

Fri entré. Enkel servering
Velkommen!