Kontakt oss

Abonnenter

Jubileumsmagasin på døren

Avatar

Publisert

Jessheimpuls har fått lov til å bidra med tekster inn i byjubileumsmagasinet til Glimt. Det lander i postkassa di i disse dager.

Jessheim by er 10 år, noe som feires kommende helg.

Forsøket på å løfte fram viktige aktører og bidragsytere – i tillegg til noe historie og annet – er Glimt og Jessheimpuls sitt forsøk på å bidra til festen.

– Vi ønsket å bidra til bybildet ved å løfte fram positive bidragsytere, sier Glimts Elisabeth Østby.

Ola Fjeldheim jobbet som kulturminnevernkonsulent i Ullensaker kommune i 2012. I 2022 er han generalsekretær i Fortidsminneforeningen. Han bidrar med en tekst der han tar for seg da vi ble by i 2012. Interessant lesning.

I tillegg skriver vi om Sagabyen, bydelen på historisk grunn, det kommende bykvartalet S4 og hva grunneier ønsker å bidra med og etablere der, statsrådene sitt fristed Jessheim og en eksklusiv Jessheim-stripe fra Egil Nyhus er noe av det du kan lese om.

I tillegg er vi innom natteravnene, Hans-Petter Trondsen, Balubaland, Jessheim Barnefestival og idrettens fremste støttespiller når det kommer til økonomisk støtte. Og siste du at gullsmed Øiesvold har vært en del av handelen på Jessheim siden 1955. Det var de som laget ordførerkjedet som ordfører Schumacher skal pynte seg med under bymarkeringen kommende helg.

Velbekomme, vi håper du finner noe du liker.

Her finner du forresten programmet for helgens bravader:

Annonsering

Klar for å planlegge byfest?

Og vi oppfordrer til å ta en tur i biblioteket for å bli del av Bylab fra 18.00 i kveld. Temaet er en by for alle.

Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.