1894 Jessheim

Keepermagi og gode bytter avgjorde

Avatar

Publisert

Skeid – Ull/Kisa 1-2 (1-0): To må på overtid førte til Jessheim-fest i hovedstaden søndag kveld.

Etter en første omgang som var litt typisk for den høsten Kisa har hatt,  så ledet Skeid 1-0 etter at Johhny Per Buduson scoret allerede etter 17 minutter da han fikk stå helt alene helt på offsidegrensen.

Skeid åpnet fryktelig aggressivt og presset høyt noe de fikk uttelling for i første omgang, da man så at de var ett lag som er desperate etter poeng.

Men den noe ambisiøse spillestilen tar på og våre gutter i gult og grønt kom mye mer med i kampen i andre omgang, selvom man var på høyde med hjemmelaget også i andre omgang. I andre omgang vartet både Nordmann Hansen, Nesset, Scriven og Walstad opp med store muligheter til å utligne, men det var ikke før vår strålende kkeper Stefan Hagerup fikk prøve seg på frispark for andre gang i kampen at vi skulle få en fortjent scoring. Og for ett mål det var, fra ca 25 meters hold så banker vår siteskanse ballen utagbart i krysset i det 88 minutt.

Like etterpå så har Ull/Kisa en fantastisk mulighet til å stjele med seg alle poengene som blir skuslet bort, men i det 93 minuttet så dukker innbytter Vamouti Diomande opp i returrommet og bredsider inn seiersmålet, etter en strålende enkeltmannsprestasjon av Norrmann Hansen i forkant! For en fantastisk snuoperasjon fra Kisa-guttene.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupEt par utboksinger, og er på en liten bærtur. Men det betyr ikke mye da han scorer utligningsmålet på fantastisk vis. Han bøyer ballen helt opp i krysset fra ca 25 meter. Har også ett frispark tidligere som går like utenfor.7
Nicolas WalstadBlir nok dratt litt langt inn i banen på Skeids scoring. Men er som vanlig mye involvert i begge ender, da han klinker til i duellene og angriper alltid når muligheten byr seg. Får en stor sjanse som han dessverre skyter utenfor.7
Espen Bjørnsen Garnås Får en stor sjanse på en heading som går like utenfor. Lager mange frispark, men dette på grunn av en god og oppofrende spillestil. Får gult kort.
6
Ole Kristian Langås For det meste god kontroll defensivt, men litt slurvete i pansingspillet offensivt.6
Lars RangerKan bli en strålende midstopper med tiden, Ranger med sin store fart! Ute av posisjon ved enkelte anledninger, men en godkjent kamp fra U-landslagspilleren.6
Sverre Martin TorpLitt uvenn med ballen ved enkelte anledninger. Jobber som vanlig godt og har en oppofrende spillestil. Savner at han kommer på enda flere løp inn i motstanders 16-meter.
5
Christian AasNoen kamper så svinger han veldig i prestasjonen, vår kaptein. Så også i dag. Spiller med stor ro og er god med ball i bena, men har også en tendens til og slå en del feilpasninger, og mister ballen litt for enkelt innimellom.6
Eric KitolanoStartet kampen ganske svakt offenisvt med flere pasninger som gikk rett i bena til en Skeid spiller. Men spiller seg stort opp utover i kampen, og er en av få som virkelig setter fart mot mål. Er veldig god i gjennvinningsfasen idag, hvor han vinner ballen raskt tilbake ved flere anledninger. Ett skudd som går ett stykke utenfor i andre omgang.7
Ole Andreas Nesset Jobber hardt og kommer til en brukbar heading som dessverre ikke blir hard nok til å sette keeper på prøve. 6
Alfred ScrivenEr nesten for mye invlvert i starten da de fleste gangene han er nær ballen er enten på vår banehalvdel eller for langt fra motstnaderens mål. Men blir bedre utover i kampen, og er flink til å holde på ball slik at vi kan komme etter med resten av laget. Enorm mulighet på en heading som går like utenfor.7
Kristoffer Normann HansenSkaper som vanlig en god del, men det er ikke før siste halvdel av andre omgang han virkelig kommer til sin rett. Slår gode dødballer og rundlurer hele tre Skeidspillere i situasjonen som fører til seiersmålet. Stor mulighet på ett skudd som går utenfor midtveis i andre omgang.8 BB
INNBYTTERE:
Sverre ØklandFår 20 minutter for Torp og klarer det Torp ikke klarte i dag. Var enda mer offensiv og klarte ved flere anledninger å skape ubalanse i Skeids forsvarsrekke.6
Vamouti DiomandeKommer inn for Scriven i det 71. minutt, og legger seg på kant da Nesset går inn som spiss. God til å holde på ballen, våger å utfordre og får æren av
å score seiersmålet på en retur etter strålende forarbeid av Normann Hansen.