Kontakt oss

Jessheimdagene

Kontrastfylt konsertkveld

Avatar

Publisert

KOMMENTAR

Det ble kontrastenes kveld da Knut Reiersrud og Unni Wilhelmsen gjestet Jessheim på hver sin scene og i forskjellig innpakning musikalsk.

Det var på ingen måte kontrastfylt når det kommer til den musikalske kvaliteten, men når Knut Reiersrud kommer til torgs med et band som ville fått det til å svinge om de så var utstyrt med hvert sitt kneippbrød – og Unni kommer til Jessheim alene med sitt piano og historier – ja da hadde folket valget mellom to flotte konserter. For det er ingen tvil om at Jessheimdagenes første kveld og myke start ble servert med klassemusikk.

FESTIVALBUA: Unni Wilhelmsen tok seg tid til en tur innom festivalbua til Jessheimpuls for en kjapp prat før lydprøve. 

Unni Wilhelmsen og Knut Reiersrud er utrolig gode historiefortellere. Det er snert og timing også i den verbale delen av konsertene deres. Om vi tror fullt og helt på at Reiersrud fikk en ku på marksluk da han var på fisketur i fjellheim er vi ikke helt sikre på. Men fornøyelig er det, og det er så deilig å se at hans meritterte musikere rett og slett liker å spille. Bandmedlemmene ler minst like mye som oss som sitter på benkeradene foran den lille scenen på torget – en scene og amfi som tegner å bli en liten perle når det kommer til å arrangere konserter.

INTIMT:  Amfiet og den lille torgscenen er intim og bidrar til god atmosfære på konsertene. 

Intimt og med trivelig atmosfære. Den store scenen blir rigget opp først til konsertene neste uke.

DIGGER KLUBBER: Unni Wilhelmsen digger å spille på små klubber, og hun digger å spille for 11.000 med Di Derre. På Jessheim spilte hun for et utsolgt og lydhørt publikum. 

Vi konkluderer med at Jessheimdagenes åpningskveld landet kattemykt og fjellstøtt. Vi gleder oss til resten av programmet. Nå er vi i gang.

Og Jessheimpuls rapporterer fortløpende gjennom festdagene i sentrum.

Les: Jessheimprisen til historisk klippe

Les: Derfor er Jessheimdagene et begrep og tradisjon

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.