Connect with us

Anmeldelse

Kraftverket Maarud

Avatar

Published

on

ANMELDELSE

Det var en ekstra tent og opplagt Amund Maarud som varmet opp publikum – solo – før DumDum Boys entret scenen. Og Amund er et kraftverk også aleine!

Den som har sett Amund Maarud live opp gjennom årene veit liksom aldri helt hva han bringer med seg på scenen av sanger – eller hvilken sjanger han velger. Musikanten fra Skogbygda har nærmest gjort det til en kunstform å mikse sjangere til sin helt egen lapskaus og uttrykk – på godt og vondt, vil noen kanskje si.

Da er det morsomt at det 50 minutter lange settet byr på alt fra det vakre og melodiøse til det psykedelisk infernalske. Publikum fikk med andre ord et tverrsnitt av det Amund Maarud sin katalog har å by på.

At han i tillegg var i kjempehumør og bød på livsfilosofi fra både Thorbjørn Egner, John Lee Hooker og poeten Rolf Jacobsen sitt univers, er egentlig et bevis på at mannen og hans gitar serverer en sammensatt cocktail sanger og tekster.

Det er egentlig ikke så mye mer å formidle enn at Amund Maarud synes å være mer potent og spillesugen enn noen gang. Så venter vi i spenning på hva han skal begynne å utforske musikalsk framover. For noe er det garantert!

Enn så lenge holder det han sysler med nå i massevis. Også aleine med gitar og trampebrett.

Øyvind Mo Larsen

 

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.