Kontakt oss

Ukategorisert

Krig og barndomsminner i Galleriet

Ullensaker kunstforening har invitert Johan Knoff til å stille ut i byens galleri. Det er sterke saker om krig og barndom kunstneren bringer med seg til Jessheim. Johan Knoff har siden 2012 jobbet med kunst som tar for seg krig og barndom, et tema som er aktualisert gjennom det som skjer i Ukraina i nåtid. Selv sier kunstneren dette om tilnærmingen til tematikken og kunsten han har laget rundt dette: – I de siste 10 årene – siden 2012 – har jeg i min kunst forsøkt å binde erfaringene fra min egen oppvekst under 2. verdenskrig sammen med de store hendelsene gjennom hele århundret. Rent arbeidsmessig har jeg kombinert pålimte gjenstander og […]

Avatar

Publisert

Ullensaker kunstforening har invitert Johan Knoff til å stille ut i byens galleri. Det er sterke saker om krig og barndom kunstneren bringer med seg til Jessheim. Johan Knoff har siden 2012 jobbet med kunst som tar for seg krig og barndom, et tema som er aktualisert gjennom det som skjer i Ukraina i nåtid. Selv sier kunstneren dette om tilnærmingen til tematikken og kunsten han har laget rundt dette: – I de siste 10 årene – siden 2012 – har jeg i min kunst forsøkt å binde erfaringene fra min egen oppvekst under 2. verdenskrig sammen med de store hendelsene gjennom hele århundret. Rent arbeidsmessig har jeg kombinert pålimte gjenstander og […]
Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.