Kontakt oss

Byutvikling

Lanserte ny kulturarena – her er programmet

Publisert

Villa Sole som kulturarena er en realitet. Her finner du foreløpig program og linker til billetter under Jessheimdagene.

Ullensaker turlag og Ullensaker historielag vandret i gang mini-festivalen «Under kastanjetreet» på Villa Sole søndag ettermiddag. Det blir kultur i den grønne oasen fra onsdag kommende uke, og vi oppfordrer folk til å ta turen til den offisielle åpningen 17.30 onsdag 11. august.

Selveste Jon Henrik Solhei – vår kjære kultursjef – foretar den offisielle åpningen av oasen i hjertet av Jessheim.

Det er gratis inngang, og Jessheimpuls har invitert Ola Fjeldheim til en prat om bykultur og hva det begrepet innebærer. Gratis inngang på dette .

BYKULTUR: Hva er bykultur, og trenger vi det? Ola Fjeldheim er fokusert og skal svare på det. Jessheimpuls sin utsendte stiller spørsmålene, selv om han her ble distrahert av et ekorn i kastanjetreet på Villa Sole i det bildet ble tatt. 

Lunt program

Nasjonalt nivå blir det også på den aller første konserten på tunet til Villa Sole, til en pris som må sies å være i kategorien hyggelig.

Der stiller nemlig Trang Fødsel for å markere at både Postgården og Villa Sole framstår som en grønn lomme og oase i bykjernen.

Trang Fødsel står på scenen torsdag 12. august, og dette er en ypperlig anledning til å se nasjonale storheter i en noe mer nedtonet tapning enn de opererer i til vanlig.

BILLETTER TIL TRANG FØDSEL HER 

Lørdag 14. august er det Ullensakers eminente visesanger Per Arthur Taugard som entrer scenen under kastanjetreet. Han stiller med en av sine døtre og Petter Barg på bass, og vi får garantert høre mange av sangene fra hans fortsatt ferske – og aller første – albumutgivelse.

Arrangørene garanterer en nedpå og trivelig konsert.

BILLETT TIL KONSERTEN MED PER ARTHUR TAUGARD HER

Les mer om Per Arthur i denne artikkelen:

Kulturarena

Villa Sole ble bygget i 1921, og eiendommen og huset bærer i seg mye lokal kulturhistorie. Det er dette Tore Kværner griper tak i når byvandrerne svinger innom tunet på søndag.

Du kan lese mer om Villa Sole i denne teksten:

Annonsering [adning id="18979"]

Copyright © 2021 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.