Kontakt oss

Anmeldelse

Larmen og gleden

Publisert

ANMELDELSE

Oslo Ess og Jessheim møtte hverandre i en het omfavnelse bestående av tre grep og lutter glede lørdag kveld.

Det har ikke vært mange konsertene på Oslo Ess denne sommeren, og det var tydelig å se at det var mye som skulle ut av energi. Men der den amerikanske forfatteren William Faulkner  i sin tid skrev romanen “Larmen og vreden”, så var det larmen og gleden som skulle ut av systemet for Oslo Ess.

To konserter lørdag kveld, og Åsmund Lande sa at det blir et annet repertoar under kveldskonserten som begynner 21.30 i kveld. Det er billetter igjen, og det anbefales å ta turen for den som har mulighet.

Vi vet hva vi får fra Oslo Ess, og de innfrir hver gang de gjester byen vår. Det er power-pop, ska-punk, bredbeint rock og hverdagsbeskrivelser og kamprop i skjønn forening.

For denne skribenten var det spesielt gledelig å se bandets nye trommeslager Eivind Arctander igjen. Han var en lovende ung trommeslager for 10-15 år siden, og jammen meg har har utviklet seg til å bli garvet rocketrommis som bidrar med mye energi, vilje og spilleglede i et band som allerede har de komponentene i fullt monn. Vel blåst, Eivind.

Øyvind Mo Larsen

Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.