Målfest på stadion

Avatar

Publisert

AV KARL-GUNNAR NYBORG

Ull/Kisa – Raufoss 5-1 (1-1): Det ble målfest på Jessheim stadion i kveld, og kanskje kan de gule og grønne yppe seg mot Rosenborg i cupen i morgen, onsdag? Det er lov å drømme.

Kisa tok ledelsen etter 10 minutter på en skikkelig kriger-scoring av Espen Garnås. Men Raufoss utlignet nesten umiddelbart ved Edward Race.

Det var to jevne lag i første omgang, men en god Raufoss-keeper og tverrliggeren hindret Kisa å score flere mål.

Det vi da ikke visste var at det ett kvarter før slutt skulle smelle skikkelig på Jessheim stadion. Fire scoringer fra det 75. minutt og til dommeren blåste i fløyta må vi si var verdt inngangspengene.

Innbytter Henrik Kristiansen scoret 2-1-målet etter 75 minutter, med en fint plassert skudd helt nede i keepers høyre hjørne! Deretter fikk Martin Trøen stoppet måltørken ved å sette inn 3-1 etter et herlig Kisa-angrep, før en annen innbytter – Eric Kitolano – økte til 4-1. så var Trøen på plass igjen og kunne fastsette sluttresultatet til 5-1. En herlig seier før vi møter Rosenborg i cupen hjemme på Jessheim på onsdag! Der er det fortsatt ledige billetter så det er bare å møte opp på Jessheim stadion.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupSom vanlig offensivt keeperspill fra Hagerup, hvor han er ute å klarerer ved ett par anledninger. Ingen av scoringene er lette for keeper og han kan ikke klandres for noen av dem.
6
Lars RangerSpilte veldig godt i cupkampen mot Rosenborg, men er litt mindre med offensivt i dag.6
Espen Bjørnsen Garnås Litt uvanlig veik i duellen der Engblom scorer sitt første, men står nok litt feil plassert også! Spiller ellers en solid kamp.

6
Morten SundliEr i veldig god fotballform om dagen, Sundli. Bidrar også i dag bra offensivt både med pasninger, og at han tar med seg ballen gjennom midtbaneleddet.. Scoring annulert for offside7
Vegard KongsroHar forferdelig mange problemer med Wembangomo kampen igjennom, og er direkte involvert i to av våre baklengsmål. Denne kampen
må han glemme fortest mulig.

4
Sverre Hjelle ØklandScorer på et godt satt straffespark, og er mer synlig utpå der enn han har vært på lenge! Men vi ønsker at han skal skape ennå mer offensivt!

6
Christian AasNy god kamp av vår kaptein. Dikterer mye av det som skjer utpå der, og er også mye involvert offensivt denne kampen. Har en god mulighet men, skuddet med venstrefoten blir for svakt. Fin målgivende til Langås sin scoring7 Kisas beste
Eric KitolanoSpiller en god kamp frem til han ble bytta ut et kvarter før slutt. Løp mye og var mye involvert, så byttet var nok mye fordi han var sliten! Sammen med Aas og Sundli våre beste i dag.
7
Martin SøreideKommer fra sin første kamp fra start med en god følelse. Jobber knallhardt på sin høyreside, og er involvert i flere halvsjanser!
Ett par centimeter lenger fotballsko så kunne han også scoret da han er nær ved å skli inn en scoring i første omgang. Synes han ble byttet ut litt for tidlig idag

7
Ole Andreas NessetSpiller en ålreit kamp, og hadde det ikke vært for at han gikk i offside ett par ganger for mye kunne han fått en scoring i dag.
6
Martin TrøenLitt mindre synlig enn i de siste kampene, men jobber fortsatt knallhardt for laget og skaffet oss ett straffespark. Byttet med Langås til pause.
6
Ole Kristian LangåsScorer for andre kamp på rad etter at han også scoret mot RBK i cupen. Et godt innhopp på høyrekant og er mye involvert.

.
7
Kristoffer Nordmann HansenFår 25 minutter for Søreide og legger seg i sin vante posisjon på venstrekanten. Et dårlig skuddforsøk og noen nedtak som ikke satt, gjør nok at vår gode kantspiller ikke er fornøyd med denne kampen

5
Sverre Martin TorpInn for en god Kitolano. Bortsett fra noen ålreite dødballer, så klarer han ikke sette sitt preg på kampen. Makter heller ikke å ta nok tak defensivt i en kritisk periode av kampen5

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.