Kontakt oss

Abonnenter

Viktig politisk uke venter

Avatar

Publisert

 

Uteseksjon eller ikke? Ekstraordinær støtte til idrettslag og idrettsrådet? Endelig avgjørelse om Raknehaugspillet får penger? Alle svar er samlet opp til denne ukas kommunestyremøte.

Det er duket for et skikkelig oppsamlings-heat i kommunestyret tirsdag ettermiddag. Mange saker skal avgjøres, og de fleste sakene omhandler fordeling av penger.

Jessheimpuls har skrevet om de enkelte sakene i forbindelse med behandling (eller utsettelse) i hovedutvalg og formannskap.

Raknehaugspillet

Lever finansiering til Raknehaugspillet gjennom tirsdagens kommunestyremøte? Svaret er høyst sannsynlig ja:

Raknehaugspillet lever

Uteseksjon

Det politiske miljøet ba for ett år siden om en utredning der behov for uteseksjon i Jessheim by var agendaen. Rapporten er ferdig, og saken kommer opp i kommunestyret denne uka.

Rapporten konkluderer med at etablering av uteseksjon er det beste grepet for det forebyggende arbeidet i framtiden. Kommuneadministrasjonen sier nei til den løsningen i sin innstilling. Det knytter seg stor spenning til denne saken.

Uteseksjon en saga blott?

Støtte til idretten?

Magert med støtte til idretten

Økonomisk status

Hovedutvalg og formannskap har tidligere fått en økonomisk statusrapport presentert. Denne blir gjentatt i kommunestyret, og vi får en viss pekepinn på hvor det bærer økonomisk for Ullensaker kommune, ikke minst med tanke på at det forventes 93 millioner kroner mer i strømutgifter i 2023.

Stor spenning rundt strøm

Kommunestyrets møte vises på kommune-TV. Link til Kommune-TV finner du ved å TRYKKE HER

Det kan være interessant å overvære møtet, ikke minst for å få et innblikk i dynamikken mellom blokkene samt hva som faktisk blir sagt i debattene.

Møtet starter 17.00 tirsdag 1. november.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.