Kontakt oss

Abonnenter

Ny driver av Herredshuset

Avatar

Publisert

Robin Høghjelm har vært Herredshusets kjøkkensjef i to år. Fra april tar han over hele driften når KanMer takker for seg. 

Han har rukket å bli glad i Jessheims vakreste dame, kjøkkensjef Høghjelm. Og han kommer til å bygge videre på det som fungerer godt på Herredshuset: konferanser, bryllup, konfirmasjoner, møter, bursdager og middagsselskaper.

bygge lag

– Nå skal jeg bygge opp et lag bestående av tre heltidsansatte og 10 til 15 ekstrahjelper, sier Høghjelm underveis i seansen der kontrakt med Herredsshuset Drift blir underskrevet en solrik mandag i januar.

FORMELT FORUM: Slik så det ut da Robin Høghjelm skrev under kontrakt om drift av Herredshuset fra april. Geir Solum er strålende fornøyd med avtalen. 

– Det handler om å satse videre på det som er sikkert, og så bygge videre ut fra det, er den klare ambisjonen Jessheimpuls får formidlet fra den påtroppende sjefen, som har solid fartstid fra kjøkken og restauranter verden over. Vi nevner Stockholm, Italia, Soria Moria Holmenkollen og Australia.

– Jeg har vært fulltid i kjøkken siden 2010, sier Høghjelm, som opprinnelig er fra Malmø.

– Godt valg

Det er arbeidstreningsbedriften KanMer som har stått for driften av Herredshuset de siste årene, men de har valgt å konsentrere seg om drift i hjemkommunen Nes fra april.

– Vi er utrolig glade for at Robin satser videre og tar driften, sier Geir Solum til Jessheimpuls.

– Det er også viktig å si at ny driver ikke vil ha noe å si for dem som allerede har booket arrangement på Herredshuset. Alt vil gå sømløst for seg, og det bil fortsatt bli samarbeid med Ullensaker kulturhus om konserter hos oss, er det klare budskapet fra dem som er involvert i Herredshuset.

– Og det har vært bra med bookinger hos dere?

– Desember var såkalt “all time high”, med en million kroner i omsetning og 1.800 gjester til julebord. Så det er mye bra å bygge videre på!

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.