Kontakt oss

Abonnenter

Ny scene etablert på Sundbytunet

Avatar

Publisert

Andreas Norbeck  ser fram til at den nye scenen på Sundbytunet skal tas i bruk på fast basis. Konserter og stand-up er det de sikter seg inn på. Og allerede i kveld er det jam på Tunet.

Det er har skjedd mye på Sundbytunet etter at Duoen Petö og Erk Potur kom inn i bildet og la om driften etter at Gulating byttet beite lenger inn i sentrum for noen år siden. Gulating er helt borte, men Tunet Bar &  Bryggeri har etablert seg som et solid pizzasted i tillegg til den allerede godt etablerte puben.

Husker du denne?

Nye Sundbytunet har åpnet dørene

Musikk og komikk

– Og nå har dere bygget scene oppe i den tidligere restauranten?

– Det stemmer. Alt ble klart og ferdig montert i forrige uke, og noe av tanken er at høst- og vintersesongen får ett bein til å stå på med konserter, jam og stand-up, sier Norbeck, som har jobbet på Tunet siden mars i fjor. Han skal jobbe en del med booking og annet, blant annet i samarbeid med stedet Vaterland i Oslo – som også arrangerer konserter i sjangerspekteret punk, metall og rock.

– Det er samme eier, så det vil være naturlig å booke samme band begge steder, hvis det passer seg sånn, sier Norbeck til Jessheimpuls.

– Og så kommer vi til å søke etter band i kategorien blues, country og indie, legger han til.

Sigurd & Røkla

Apropos indie, så er det vel ikke helt feil å putte den lokale gjengen i bandet Sigurd & Røkla i den sekken. De er husband når det i kveld – fredag – blir jam på scenen på tunet. Det har vært arrangert jam tidligere, men dette blir egentlig startskuddet på den ferdige scenen med alt sitt utstyr av lyd og lys.

– Det ryktes at quiz er en vinner hos dere?

– Det vil jeg absolutt si. Det er fullt ved bordene annenhver onsdag, og folk møter opp tidlig for å sikre seg bord, sier Norbeck.

Sommersesongen er et naturlig satsingsområdet for Tunet, med en særdeles god beliggenhet når det kommer til ettermiddagssol (kun med konkurranse av Kulturbanken, tør vi påstå).

Dette skrev vi i april 2021:

Etablert pubkonsept overtar på Sundbytunet

Fin snittalder

– Hvem er Tunet sine kunder?

– Egentlig alle, men jeg glad i statistikk og snittalderen på dem som følger oss på Facebook er 35 år, sier Norbeck.

– Og til slutt: når er jamen i gang fredag kveld?

– Hele røkla sparker i gang 20.00, men kom gjerne før, er beskjeden fra Andreas Norbeck.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.