Kontakt oss

Handel

Nytt ølutsalg til Jessheim

Avatar

Publisert

Øivind Løvereide åpner dørene til et “mini-Gulating” i midten av oktober. Det blir fokus på jul – både på flaske og i form av julegaver til salgs på Sundbytunet.

Det blir – i hvert fall til å begynne med – butikk gjennom de travleste månedene i forkant av jul, og Løvereide tar med seg et solid utvalg øl og annet voksengodt fra Gulating-butikken han driver på Strømmen storsenter.

– Jeg kjenner godt til både puben og bryggeriet på Sundbytunet, og da muligheten for å komme seg inn med et ølutsalg bød seg, så var det bare å takke ja og brette opp ermene, sier Øivind Løvereide til Jessheimpuls.

Fokus på jul

– Du sier det blir fokus på jul denne perioden?

– Ja, jeg kommer til å rigge butikken med tanke på julehandel; øl – også alkoholfritt – har vist seg å være veldig populære gaver, og det var butikken på Jessheim som solgte flest julekalendere i Gulating-systemet da de hadde butikk i storsenteret, så jeg ser ingen grunn til at det ikke skulle være marked for det i år også, sier Løvereide.

– Jeg synes det er fint at Øivind etablerer et utsalg hos oss. Jeg har nevnt det for dem flere ganger, sier Kjersti Romsaas Sundby.

– Øl fra Sundbytunet også?

– Ja, så det blir jo ekstremt kortreist, smiler Kjersti, som kan berette at bryggeriet har vært i full produksjon gjennom koronaperioden.

– Restaurantlokalene dine, da?

– Det er ingenting konkret å melde rundt det. Det er stadig aktører som tar kontakt, men vi har is i magen og venter på det rette konseptet. Vi har ingen hast med å fylle lokalet, understreker hun.

Trenger ansatte

Øivind Løvereide er i gang med å klargjøre lokalene, som blir på “butikkrekka” nærmest sentrum, og det neste på notatblokka er å få på plass ansatte.

– Hva ser du for deg?

– Jeg ser for meg 2 til 3 deltidsansatte som har noe butikkerfaring. Det blir deltid i første omgang, men det kan bli snakk om fulltidsstilling ut året, sier han.

– De som ansettes må kunne mye om øl?

– Det er fint med en viss basiskunnskap, men det viktigste er at man er serviceinnstilt og behjelpelig. Nødvendig kunnskap om øl kan læres, sier han.

Interesserte kan ta kontakt med Løvereide på: strommen@gulating.net

– Og dørene åpnes?

– Ambisjonen er som sagt i midten av oktober.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.